MAJKA TROJE DECE UBIJENA PRED POROĐAJ NA BRUTALAN NAČIN: Izrešetao je dečko na radnom mestu iz BIZARNOG RAZLOGA

Strašan zločin koji je potresao svet.

Kajla Onil ubijena je ispred skladišta firme Amazon u Lejkvilu u Minesoti od strane njenog dečka Dantea R. Mekreja, na svom radnom mestu. Motiv ubistva je raskid veze. Ubijena devojka bila je u devetom mesecu trudnoće, a beba se bori za život nakon prevremenog rođenja.

Porodica trudnice koju je ovog vikenda ubio dečko, nada se da će njeno nerođeno dete nekako uspeti da preživi.

Kajla Onil (31) je hitno prebačena u medicinski centar okruga Henepin nakon što je upucana na parkingu Amazonovog skladišta u predgrađu Mineapolisa Lejkvilu, u nedelju uveče za vreme radnog vremena, izvestio je CBS Nevs.

Onil, koja je bila blizu porođaja, nije preživela, ali je njen sin Mesija rođen i bori se za život.

Onil je iza sebe ostavila troje dece, uključujući i ćerku koju je takođe imala sa radnikom Amazona, Danteom R. Mekrejem (32), koji je optužen za ubistvo iz nehata.

– Potreban mi je da izdržim ovo – rekla je Kajlina mama, Katina Onil, za CBS Nevs, misleći na Mesiju, prevremeno rođenu bebu njene ubijene ćerke. – Želim da on preživi. Ne mogu da izgubim oboje, ne sada – dodala je ona.

Majka je rekla da bebi „trenutno ne funkcioniše mozak“, ali da se „drže vere“. – Bog ima poslednju reč, nadam se da će mi uslišiti molitve – dodala je ona.

Rekla je da je njena ćerka prekinula vezu sa Mekrejem neposredno pre pucnjave.

– Nije zaslužila ono što joj se dogodilo. Imala je svetlu budućnost – rekla je Katina.Kada je trudna žena teško ranjena – To samo dodaje čitav sloj stresa i emocija tom pozivu, jer sada imamo još jedno ljudsko biće koje takođe pokušavamo da spasemo – izjavio je policajac uključen u slučaj.

– Naravno, svi se nadamo da je beba dobro i da je u stanju da preživi i napreduje, a to će biti čudo i sjajna vest ako se to dogodi – dodao je on.

Prijatelj nesrećne devojke rekao je da je bila strastvena i živahna osoba koja je uvek tu.

– Bila je preduzetnica i studirala je za medicinsku sestru. Bila je strastvena u svemu što je radila. U njenom telu nije bilo zle ili neiskrene misli. Uvek je bila spremna da sasluša kada mi je bila potrebna. Volela sam je i volela sam njenu energiju kad god sam bila blizu nje“, rekla je Destini Hiks.

Prema podacima iz istrage, sudija je u maju rekao Mekreju da ne može da poseduje vatreno oružje zbog dosijea koji ima. Ostalo je nejasno kako je došao do oružja kojim je izvršeno ubistvo.

Takođe nije poznato da li je Mekrej otac bebe koja se bori za život. Amazon, za koji je osumnjičeni radio sarađuje sa istragom.

Sestra preminule devojke osnovala je fondaciju nakon njene smrti, a donacije će ići za troškove i brigu o njenoj deci. Podsećamo ona je ubijena u devetom mesecu trudnoće, za sebom je ostavila još troje dece, starosti 10, 7 i 2 godine.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin