MAJKA SA TROJE DECE UBIJENA, NIJE SKOČILA U REKU BOJANU? Otkrivene šokantne veze muža sa kriminalcima

Albanska novinarka Dritan Laci smatra da treba istražiti mogućnost ubistva Alme koja je sa troje dece skočila u reku Bojanu.

 

Policija u Albaniji pronašla je danas još dva tela, Alme A. (39) i njenog sina, a ranije su pronađena tela dve devojčice. Slučaj samoubistva majke i troje dece koji su skočili u reku Bojanu šokirao je region, a albanska novinarka Dritan Laci smatra da sve okolnosti nisu razjašnjene i da treba slučaj možda razmotriti iz ugla ubistva, a ne samoubistva.

 

Njen (Almin) muž je imao veze sa bandama u Skadru. Žene koje se plaše svojih muževa jer su jaki u gradu, mogu nasilje da prijave u drugom gradu. Treba baciti svetlo na poslednji razgovor Alme sa njenom snajom, sestrom njenog supruga Ergiza. Sumnjivo je i što se sve dogodilo u prethodna četiri dana kada je na slobodu izašao brat Alminog supruga. Treba istražiti mogućnost ubistva u ovom slučaju.

 

Ulazi na most prekriveni su kamerama, a ograda je visoka oko metar i po. Kako je to sve uspela da izvede majka sa troje male dece… Moramo vršiti istragu na dva nivoa i ne smemo zaboraviti da se sve dogodilo u poslednja četiri dana, baš kada je na slobodu izašao brat Ergiza. Neke dokaze treba pogledati i zašto se Alma sastala baš sa snajom tog dana“, rekla je novinarka Laci u emisiji “Život u Albaniji”.

Da podsetimo, Alma je sa troje male dece skočila u reku Bojanu u četvrtak 2. maja. Njen nestanak prijavio je njen suprug Ergiz A. (31) koji je uhapšen u subotu 4. maja kada je pronađeno telo prve devojčice.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU        I      FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin