Majka pred smrt rekla da je jedan od sinčića sa slike psihopata: 18 godina kasnije desila se jeziva stvar

Majka pred smrt reklama je jedan od sinčića sa slikom psihopate: 18 godina kasnije desila se jezična stvar

Britanka Džodi Viting (42), oduzela si je život u februaru 2017. godine, prije nego što je užasnog čina ostavila pismo za majku Džoj, supruga Martina i porodicu.

 

 

Majka devetoro dece u pismu je naglašena da nije u stanju da se nosi sa životom i ogromnom odgovornošću dok je u višegodišnjem stanju depresija uslijed hendikepiranosti.

 

U pismu je potom skrenula pažnju majci na sina Korija Bela, tada 16-godišnjaka da ima sasvim sigurno bipolarne poremećaje i da ga paze više od svih jer, prema njenom mišljenju “u stanju svašta da uradiš”.

 

“Plašim se kako će Kori Bel izgubiti u životu. Kad je ova slika nastala, imala je nepunih godinu dana. Ja sam tada djelovao veoma nepredvidivo, plašio sam se da ću postati psihopata.

 

Ima bipolarnih poremećaja, mora se liječiti. Pazite ga, on će prvi skrenuti s pravog puta ”, naglašeno je Džodi Viting 2017. godine ubacivši zajedničku porodičnu sliku u pismo za uspomenu.

 

Tri godine poslije Džodine smrti, odnosno kada je napunio 19 godina, Kori Bel se predozirao i umro je. Pet mjeseci prije toga, pokušao je da na ulici ubije jednog od dilera. Dakle, majka je dobro vidjela još kada je bio beba (nasršteni dječak u očevom krilu desno na slici) što se s njim može dogoditi.

 

Džoj Viting (67) je naglasila da je majka sjajno poznavala svoju djecu.

 

“Tačno je znala šta će biti sa svakim djetetom, a posebno sa Korijem Belom, koji nije imao ni godinu dana. Napisala mi je u pismu: ‘Pazi ga molim te, završit će ti život prerano’, naglasila je Džoj za Miror.

 

Džodi Viting doživio je saobraćajnu nesreću nakon što je ostala u invalidskim kolicima. Majka Džoj kaže da će se neumorno truditi oko devetora djece da budu sva obrazovana, dobra i pametna.

 

“Krivac za nesreću nikad nije pronađen. Nije bila kamera na tom dijelu puta. Taj koji je udario kolima, ostavio ga je da leži dok nije stao drugi vozač na putu da joj pomogne. Završila je u kolicima.

 

Na kraju je postala ovisna o liječenju i terapiji. Do posljednjih dana života govorila je samo o svojoj djeci. Znala je da ih ostavlja istim sa mnom i njenim mužem, ali dalje nije mogla. Od sve djece, jedino se plašila za Koriju Belu. Cijelog njegovog života. Bio sam u pravu ”, dodao je Džoj Viting, piše“ Objektiv ”.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin