Majka na smrt pretukla bebu: Zlostavljala dete pred ćerkicama, nakon ubistva izgovorila OVE reči

Beba je bila teško povređena i nije imala puls. Uprkos nadljudskim naporima lekara, nije preživela…

 

Majka (37) je ubila svoju šestomesečnu bebu u Makrohoriju, u Imatiji, Grčka Ona je tukla dete šakama i flašicom i to pred svoje dve maloletne devojčice, starosti 6 i 7 godina.

 

Devojčice, koje potiču iz prvog braka svoje majke, bile su te koje su alarmirale baku i dedu nesrećnog deteta i roditelje njihove majke da požure. Kada su baka i deda stigli kući, zatekli su dete sa teškim povredama i nesvesno, pa ga prevezli u bolnicu Verija.

Beba je bila teško povređena i nije imala puls. Uprkos nadljudskim naporima lekara, nije preživela.

 

Na lice mesta izašla je ekipa policijskih službenika Odeljenja obezbeđenja Verije i uhapsila majku zbog ubistva. Prema informacijama, žena je patila od postporođajne depresije, dok je ranije morala da bude hospitalizovana.

 

Kada je privedena rekla je sledeće: “Nisam to ja uradila, neko drugi je”. Tvrdila je da je bebi naudila neka nevidljiva sila.
Policija sprovodi istragu o okolnostima smrti šestomesečne bebe. Očekuje se da će rezultati obdukcije rasvetliti slučaj.

 

Detetu je nedaleko od Soluna sahranjeno,

 

Nesrećnu bebu je dobila sa svojim drugim mužem, koji ju je navodno napustio pre oko mesec dana. Tako se sa troje dece preselila u kuću nasuprot one u kojoj žive članovi njene porodice (sestra i roditelji).(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJT

KLIKNI OVDJE         www.rbsm-serije.com

Pratite nas na           INSTAGRAMU           I        FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin