Majka MONSTRUM: “Ako treba ubi* ću je, radi njenog oca sve ću tražiti na njoj! ” MAJKA tukla bebicu uživo na live koji je snimao! (VIDEO)

Ovo je situacija koja je potresla sve i svi moramo da otvorimo oči kada se govori o ovom slučaju. Nakon što je jucer na internetu pojavio se snimak koji je jako uznemirujući pokazao kako majka fizički zlostavlja svoje dijete. Pojavio se sada sledeći video koji prikazuje majku kako pokušava da se opravda i da svoje sramotno ponasanje da objasni.

 

U prijenosu uzivo pojavljuje se majka koja je za kratko vrijeme dobila nadimak “majka iz pakla” te ona tada hrabro govori: “Ja nemam griznju savjest, necu oklijeviti ni da završim njen život ako mi je”, Kada je glas u video snimku rekao da treba da kaže svoju lokaciju ona je rekla: “Slobodno podijeli sve to, jer se to mene ne tiče. ” Drugi glas govori da je ona sada u Grockoj.

 

Kao odgovor na taj viralni i jezivi snimak pokazuje kako majka udara maleno dijete, a policija je brzo stigla u akciju koja je intervenisala u naselju Kaluđerica u Beogradu. Majka i dijete su locirani i ona je uhapsena.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE                www.rbsm-serije.com

Pratite nas na               INSTAGRAMU               I               FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin