Majka me je ostavila samog sa ocem kada sam imao samo 4 godine! NAJVISE mi tada trebala,a onda…

Majka je napustila oca kada sam imao samo 4 godine a moja sestra tada nije imala ni jednu godinu. ona se preudala za susjeda i bez blama stida je otisla sa njim u Australiju a nas je ostavila bez da je briga za nas.

 

Tada je tada oko dvije godine čuvao samo mene i moju sestru a onda se i on ozenio pa se desilo da je počelo da nas zanemaruje kada mi je druga žena rodila sina i smjestio je tada i mene i sestru u dom za nezbrinutu djecu.

 

Tada nas je izbacio kao dvije vrece od smeca. Zivot nam je bio kao pakao pet godina bio je zaista strasno i mnogo puta sam razmisljao o tome da treba da zavrsim zivot, jer nisam mogao dalje. Mislio sam da stvari ne mogu biti gore a onda je moja sestra i otisla.

 

Jedna je usvojila moju sestru i ona porodica mi je bila sve u životu a onda sam shvatio da me čekaju sve gore stvari. U adolescenciji sam ja krenuo u jako lose društvo los put i losim navikama.

 

Tada sam se osjecao lijepo i sretno ali kako je vrijeme prolazilo sve je gore bilo. prije dvije godine otisao sam od kuce i bio sam na ulici.

 

Sasda radim najgore poslove. Bilo je strasno nisam mogao da vjerujem da ce se to desiti da cu to dozivjeti. prosla je godina a ja i dalje ne mkogu kraj sa krajem da spojim.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU        I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin