MAJKA iz HRVATSKE BACILA BEBU u BUNAR prvo sve PRIZNALA pa se branila ĆUTANJEM

Ženi (20) iz Hrvatske određen je istražni pritvor jer je osumnjičena da je novorođenče bacila bunar kod Gospića, prenose Nezavisne.

Kako se navodi, ona je najpre priznala zločin, ali se potom branila ćutanjem.

Policiji je navodno prvo priznala zločin, ali se u nastavku postupka brani ćutanjem.

Državno tužilaštvo i karlovački istražni sudija nisu saglasni oko pritvorskih razloga. Županijsko državno tužilaštvo objavilo je da je istražni sudija delimično prihvatio njihov predlog za određivanjem istražnog zatvora, tj. samo zbog straha od uticaja na svedoke, ali ne i zbog naročito teških okolnosti krivičnog dela, prenosi Index.hr.

Takođe, Državno tužilaštvo je uložilo žalbu u odnosu na taj deo odbijenog predloga, uz obrazloženje da je pritvaranje tražilo osim “zbog opasnosti od uticaja na svedoke i radi neometanog odvijanja postupka za krivično delo za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora i kod kojeg su okolnosti dela posebno teške”.

Mladen Kosijer, istražni sudija karlovačkog Županijskog suda je svoj stav objasnio Hini rekavši da je krivična prijava podneta zbog sumnje na počinjenje krivičnog dela teškog ubistva, ali da se za sada ne može znati radi li se zaista o teškom ubistvu ili nekoj drugoj kvalifikaciji. On je istakao i da tek slede medicinska i psihijatrijska veštačenja, navodeći da veštaci treba da utvrde radi li se u ovom slučaju možda o postporođajnoj depresiji, kao i da on za sada nije našao elemente za stavku “posebno teških okolnosti krivičnog dela”.

– Odredio sam istražni zatvor, treba ispitati supruga, majku i druge svedoke bez da osumnjičena utiče na njih, ali uz to još puno toga treba utvrditi, a veštačenja neretko traju dugo – rekao je sudija.

Podsetimo, telo novorođenčeta je pronađeno u početkom avgusta u mestu Prvan Selo kod Perušića u seoskom bunaru. Inače, osumnjičena ima još dvoje male dece o kojoj sada brinu njen suprug i majka.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin