Majka Iz BiH Ostavila Tri Sina I Muža Zbog Muškarca Kojeg Je Upoznala Na Facebooku

U sadašnjoj situaciji, odgovornost za brigu o mlađem bratu ili sestri pada na dva starija dječaka. Njihov otac, zaposlen u građevinarstvu, marljivo radi kako bi prehranio svoju djecu.

 

 

Tokom razgovora sa novinarom i asistencijom koja je posjetila porodicu, dječak nije mogao suzdržati suze pitajući se zašto bi ih njegova majka izložila takvim teškoćama, posebno s obzirom na ogromnu ljubav koju imaju prema njoj.

Njihova majka je putem popularne društvene mreže Facebook pronašla novog partnera i preselila se u Kakanj. Zajednica u kojoj borave duboko je uznemirena odlukama koje je njihova majka napravila, zbog čega neki dovode u pitanju samu suštinu njene ljudskosti.

 

 

Živeći u izuzetno teškim okolnostima sa svojim ocem, dječaci podnose teškoće dok se on bori da ih prehrani. U suzama priznajući novinarskoj ekipi, on iskreno tvrdi da je nevin u bilo kakvoj nepravdi prema svojoj supruzi, ističući svoju nepokolebljivu privrženost porodice. On priznaje da mu nedostaje opravdanje za njene postupke.

 

 

Možemo izraziti zahvalnost ljubaznim pojedincima koji su koordinirali humanitarni napor i pružili pomoć ovoj porodici.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:       INSTAGRAMU         I         FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin