MAJKA ĐAKA PRETUKLA NASTAVNICU BIOLOGIJE! Užas u školi na Novom Beogradu: Nećeš nigde raditi, pobiću ti porodicu

Nastavnicu biologije Osnovne škole na Novom Beogradu pretukla je majka jednog učenika.

 

Nastavnicu biologije u Osnovnoj školi “Jovan Dučić” na Novom Beogradu pretukla je majka učenika ove škole. Napad se dogodio danas u popodnevnim časovima, a nastavnica je prebačena u bolnicu.

 

“Majka je došla na otvorena vrata i pitala nastavnicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, a ima prosek za trojku. Pritom, nije znala da se sabira i ocena iz prvog polugodišta. Govorila joj je užasne stvari ‘Ne znaš ti kučko ko sam ja, je*aću ti mater. Nećeš nigde više raditi, nećeš raditi u ovoj školi, zapamtićeš me, ne znaš ti ko sam ja’. Pobiću ti porodicu”, ispričala je učiteljica iz ove škole.

Majka učenika je potom pretila da će ići kod direktorke što je podržala nastavnica biologije. Međutim, iznenada se vratila.

 

Pošto je bio odmor u toku, poziv u pomoć napadnute nastavnice nije niko čuo. Besna majka govorila je “Niko te ne čuje, ubiću te“.

 

Majka koja je napala nastavnicu je pred policijom priznala da je završila kurs borilačkih veština“, dodala je nastavnica iz ove škole.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU   I  FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin