MAJKA (40) OTKRILA DA ISTI KREVET DELI SA DEČKOM I BIVŠIM MUŽEM: A razlog će vas ŠOKIRATI

MAJKA (40) OTKRILA DA ISTI KREVET DELI SA DEČKOM I BIVŠIM MUŽEM: Razlog će biti ŠOKIRATI

Njih se troje, kaže ona, oduvek super slažu, a nedavno su zajedno proslavili kraj njenog i Jamesovog razvoda i rođenje njenog i Alovog sina

 

 

Nakon osam godina braka s 39-godišnjim Jamesom Cohenom s kojim ima dvoje dece, Britanka Luana Ribeira (40) shvatila je, kaže, da im je veza iz romantične prešla u prijateljsku. Par se zato odlučio sporazumno razvesti, a Ribeira je ljubav pronašla u najboljem prijatelju svog bivšeg supruga, dugogodišnjem porodičnom prijatelju Alu Meyeru.

 

 

– James i ja smo se tada već jako udaljili, pa ga je Al nazvao da vidi je li on dobro – ispričala je osnivačica i vlasnica PR tvrtke Dauntless PR. Ubrzo je, kaže, nazvao i nju i dugo su pričali, a onda se odlučila i naći s Alom i od prvog je susreta sve bilo potpuno prirodno, pa su se nastavili viđati.

 

– Sećam se da sam rekla deci da sam se zaljubila u Ala, što je njima bilo super – ispričala je Ribeira koja je ubrzo sa svojim novim dečkom preselila u Portugal.

 

– Sišla sam iz aviona u Portugalu i odmah osetila da sam kući – kaže, pa je nazvala bivšeg supruga Jamesa, objasnila mu što se njoj i deci tamo sviđa i pitala ga bi li i on možda došao, na što je on rekao “Pa, mogao bih”.

 

Par dana kasnije, Ribeira je živela s bivšim mužem, dečkom i decom.

 

– Svi smo zajedno živeli u jednoj kući u Portugalu godinu dana. Nije uvek bilo lako i takvi angažmani zahtevaju puno kompromisa, ali uspeli smo – priča ona. Prošle su se godine svi troje s decom vratili u Veliku Britaniju gde su nastavili zajedno živeti.

 

 

– Ljudima je teško razumeti našu dinamiku, ali nas troje smo se uvek jako dobro slagali tako da se tu ništa nije promenilo osim što mi je James sada najbolji prijatelj, a ne partner – rekla je, a nedavno su svi skupa proslavili kraj njenog i Jamesovog razvoda i rođenje njenog i Alovog sina.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin