Majci rekla da će UMRETI, pa doživela PET srčanih udara: Ovi SIMPTOMI su najavili tragediju

Majci rekla da će UMRETI, pa doživela PET srčanih udara: Ovi SIMPTOMI su najavili tragediju

 

Devojka je primljena u bolnicu zbog upale gušterače, ali je doživela retku smrtonosnu komplikaciju

Mlada Džodi Meken (22) nazvala je svoju majku Sloan iz bolnice i rekla kako misli da ima srčan udar. Sledećeg dana pronađena je licem nadole u svom krevetu nakon što je doživela srčani udar.

 

Hitno je prebačena na intenzivnu njegu i stavljena je na respirator i apart za dijalizu. Nekoliko dana kasnije imala je još četiri srčana udara i preminula.

 

Mlada mama je otišla u bolnicu s pankreatitisom, ali je pre toga bila zdrava, rekla je Sloan. Rekla je za :

 

– Džodi je bila u bolnici dva dana pre nego što je sve krenulo nizbrdo. Nazvala me i rekla “Mama, mislim da imam srčani udar. Umreću. Rekla sam joj da pritisne dugme i pozove sestru.

 

Sledeći dan primila sam telefonski poziv od bolničkog osoblja i rekli su mi da je pronađena licem nadole u svom krevetu, bez znakova života nakon srčanog udara. Ne očekujete da će vaša ćerka preminuti nakon što je otišla u bolnicu zbog upale gušterače.

 

Bila je zdrava i hodala je svuda. Bila je premlada. Njen sinčić ima samo četiri godine. Imala se čemu radovati – rekla je Sloan za Manchester Evening News.

 

Džodi, majka malog Fredija, prijavila se za obuku za medicinsku sestru kad se razbolela. Primljena je u bolnicu sa akutnom upalom gušterače, a svoju majku je obaveštavala kada se bojala da ima srčani udar. Dve nedelje kasnije je umrla.

 

Džodina bliska prijateljica Skaj organizirala je prikupljanje sredstava kako bi pomogla njenoj porodici da pokrije troškove pogreba i pomogne njenom malom sinu.

 

Simptomi akutnog pankreatitisa uključuju: mučninu (povraćanje), proliv, probavne smetnje, visoku temperaturu od 38 stepeni, ili više (groznica), žutilo kože i očiju (žutica), osetljivost ili oticanje stomaka, ubrzan rad srca (tahikardija).

 

Iako nije jasno što se dogodilo Džodi, pankreatitis u nekim slučajevima može da uzrokuje srčane komplikacije. Teški akutni pankreatitis može uzrokovati hipovolemijski šok, kada krv i tečnost napuštaju srce, ostavljajući ga nesposobnim da pumpaju dovoljno krvi u telo i uskraćujući mu kiseonik.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin