Maja Marinković sumnja na trudnoću, kasni joj 23 dana: Car doživio pomračenje!

Na početku emisije se desio totalni kolaps oko odnosa Maje Marinković, Filipa Cara i Dalile Dragojević o kojima region ne prestaje da priča. Na sljedećem video klipu je prikazano kako Maja Marinković i Tara Simov pričaju o potencijalnoj trudnoći.

Riječ je dobila Maja Marinković:

– Meni ne kasni, ja neću da pričam o privatnom životu – rekla je Maja.

– Maja sumnja da je trudna sa Čorbom – rekao je Đedović.

– Mi smo pričale o dva momka, Čorbi i jednom dečku sa mora. Da li je ona pričala o jednom ili drugom ja ne znam. Njoj kasni ali ne znam sa kim. Ja sada nisam slagala. Ne znam na koga je mislila – drala se Tara.

– Drugarica je Maja, vjerovatno treba da stigne informacija, pokazivala je koliko joj dana kasni, kasni joj 23 dana – rekla je Matora.

– Šta se braniš, reci šta misliš – rekao je Mića Maji.

-Na taj datum su se drugarice vidjele, to nije tema, neke stvari su drugačije i to je to – rekla je Maja.

– Maja je bila na moru u avgustu, sada bi bila pet mjeseci trudna – pričao je Mića.

– Care, da čujemo, da li bi priznao dijete? – pitao je Milošević.

– Ovdje svi trudni, ovdje pravi djecu i ovamo i tamo – dobacila je Maja.

– Ja sam njoj rekao par puta, da mi kaže istinu i da nemam problem sa tim. Javno sam je povrijedio i ponizio, da li sam imao neke strahove ili ne to je drugo, uradio sam šta sam uradio nema opravdanja. Mi smo mladi ljudi, normalno da nije otišla u Manastir ako sam je ja ostavio. Nije bitno o kome se radi, samo je važno da nije moj drug. Ja imam neke svoje teorije i vizije, neke stvari vidim i predosjetim, naučio sam se u životu da ja budem taj koga boli uho i kad napravi nešto.

– Trenutno mi nije svejedno jer nisam upućen. Zamolio sam je samo da mi kaže sve da bih znao o čemu se radi. Ja sam taj koji je ušao ovdje, ona je mene ispoštovala i ispratila me čak mi poslala i tortu za rođendan, ja sam taj koji je prvi zgriješio tako da nemam prava njoj ništa da kažem. Slagala me je a to nije dobro, nije mi rekla istinu.

– Da li sam ja tebe prevarila? – pitala je Maja.

– Da li je Čorba ili neko drugi ne znam, ovako nije dobro jer mi nije rekla istinu – dodao je Car.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)