MAJA je ČULA za SMRT ŽENE koja joj DUGUJE 30.000 DINARA: Na VESTIMA je sve SAZNALA, a onda uočila ČUDAN DETALJ FOTO

Prvo je bila šokirana, a onda pažljivo istražila objavu njene ćerke na Fejsbuku

Žena iz Indonezije skovala je bizaran plan kako da se izvuče iz dugova, ali je na kraju raskrinkana. Liza Devi Pramita je navodno lažirala sopstvenu smrt na društvenim mrežama kako drugarici ne bi morala da vrati iznos od oko 30.000 dinara.

Liza je zapravo nestala, a žena od koje je pozajmila novac još uvek nije isplaćena.

Maja Gunavan pozajmila je novac drugarici, ali je ova stalno tražila odlaganje povraćaja novca. Kako prenose lokalni mediji, ona je pristajala na to, ali kada se približio i taj produženi rok Lizina ćerka je na Fejsbuku objavila da joj je majka poginula u saobraćajnoj nesreći.

Ona je uz objavu čak postavila i šokantne fotografije tela iz bolnice tobože preminule žene.

Maja je u početku bila potresena vestima, ali je postala sumnjičava kada je u objavi pročitala da će sahrana biti u Aceh Tamiangu, gradu koji je poprilično udaljen od mesta gde Liza živi.

Maja je tada odlučila da detaljno pregleda slike na Fejsbuku i otkrila da su fotografije prekrivenog tela iz bolnice, na kojima se ne vidi lice, u stvari kadrovi iz vesti na televiziji. One sa licem u krupnom planu, nisu otkrivale nikakvu povredu, već samo čepiće u nozdrvama, i nije se videlo gde su nastale.

Maja kaže da se suočila sa Lizinom ćerkom i da joj je priznala kako je sve to urađeno zbog duga. Međutim uprkos tome, nije otkrila gde je pobegla žena koja joj i dalje duguje novac.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *