Maćeha Ema BRUTALNO ubila posinka (6), a onda je u zatvoru stigla KAZNA: Evo šta su joj uradili (VIDEO)

Ema Tastin (32) osuđena je za ubistvo šestogodišnjeg Artura Labindžo-Hjuza u njihovoj kući u Solihulu na sudu u Koventriju. Artur, koji je na sudu opisan kao srećan, nasmejan dečak, bio je lišen adekvatne hrane i vode. Bio je primoran da bude u izolaciji do 14 sati dnevno, a više puta je pretučen.

Dečak je preminuo nakon što je 16. juna prošle godine zadobio fatalnu povredu mozga. Tastin je proglašena krivim za trovanje dečaka tako što ga je nasilno hranila preslanom hranom.

Kako se navodi, zatvorenici su bacali so na zlu maćehu osuđenu za ubistvo svog mladog posinka, koja ga je i trovala presoljenim obrocima. To nije prvi put da je Tastin “na meti” u zatvoru.

Na ročištu u aprilu njen advokat je rekao da je Tastin žrtva i da je imala značajno pogoršanje svog mentalnog zdravlja. Naveo je da j njoj “jako teško” jer je smeštena tamo gde ne prima terapiju.

Dodao je da su se obratili predsedavajućem sudiji, zapisničaru iz Birmingema, sudiji Melburn Inman jer smatra da je “neophodno da to kaže otvoreno sudu jer se ništa ne menja”.

– U zatvoru imamo sve što je potrebno od lekova. Sve što bih rekao je da ako postoje nedoumice i problemi, sud treba da bude obavešten i, ako je potrebno, mi smo tu da pomognemo. To nije bila kritika bilo koga, ali, očigledno, ako se pred sudom pokrenu pitanja koja izazivaju zabrinutost, mi ćemo učiniti sve što možemo da pomognemo – da budemo sigurni da su rešena – naveo je sudija.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin