“Ma nisam joj ja kriva…” TUŽNO! Merimu Njegomir je muž VARAO sa Suzanom Mančić, a jedna stvar je posebno ČUDNA…

Legendarna pevačica narodne muzike Merima Njegomir preminula je danas u 69. godini života.

Ona je iza sebe, pored bogatog muzičkog opusa, ostavila i četvoro dece koje je dobila u braku sa Milanom Njegomirom, od kog se razvela 1995. godine, nakon 16 godina braka.

Kako se svojevremeno pisalo, Milan je uplovio u romansu sa voditeljkom Suzanom Mančić dok još nije bio zvanično razveden od Merime.

– Suzanu sam upoznao kada sam se razveo od Merime. Zapravo, nismo zvanično bili razvedeni, ali je ona otišla iz naše porodične kuće. Bio sam gost zobnatičkih večeri u Bačkoj Topoli. Tada je trebalo da pevaju Merima i Usnija Redžepova. Međutim, Merima je otišla za Švajcarsku, gde je imala drugi nastup, pa je umesto nje došla Mančićeva. Bila je veoma prijatna devojka – rekao je Milan tada za Kurir.

– Suzana mi se svidela na prvi pogled. Bila je lepa žena i imala je zgodno telo. Svidelo mi se to što je bila pametna, baš kao i danas. Išli smo zajedno u Grčku na odmor. Nismo se dugo viđali, oko tri meseca. Drago mi je što je uspela u životu jer je bila uporna i znao sam da će uraditi nešto – dodao je Njegomir.

Milan je jednom rekao i kako je poslednji saznao da ga je Merima varala, što je pevačica i prokomentarisala.

– Milan je čovek za kog sam se udala kada sam imala 21 godinu, s kojim imam četvoro dece i dvoje unučića, a treće je na putu. Mislim da je on častan čovek i trebalo bi da bude i intelektualac, bar zbog naše dece i unučića. Nikad o njemu neću izgovoriti ružnu reč jer je on bio moj izbor. Bila sam mlada i imala sam pravo na grešku, kao i pravo da nastavim svoj život. Neprimereno je da jedan intelektualac tako govori o bivšoj supruzi – rekla je Merima.

Suzana Mančić, sa druge strane, nije mnogo želela da govori u aferi sa Milanom. Posebno je neobično to što je sa Merimom bila u dobrim odnosima, o čemu svedoče njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin