Loše vesti: Otkriveno zašto se Đoković nije pojavio pred srpskim novinarima!

Novak Đoković je iznenadio u nedelju srpske novinare, pošto se nije pojavio na konferenciji za medije koja je trebalo da bude održana od 14 časova i 30 minuta.

Kako javlja Sportski žurnal, razlog nije baš najbolji. Nakon treninga sa Holgerom Runeom, plan je bio da Đoković izađe pred medije, ali se nije pojavio, što je začudilo mnoge.

Novak je bio vidno besan na sebe, pošto je na sparingu sa mladim Dancem izgledao prilično loše i deluje da je daleko od svoje prave forme, što svako brine pred početak najvažnijeg dela godine za njega.

– Đoković je pre podne sparingovao sa Dancem Holgerom Runeom, 79. na svetu, uz Španca Alkaraza, jedinim 18-godišnjakom u prvih 100. Odradili su uobičajeni trening, ali Novaku očigledno nije bio po volji nivo sopstvene spremnosti. Nekako je u njegovim udarcima nedostajao uobičajeni intenzitet, nije bilo one iskre, delovao je i malo sporije. Kada se tome doda loša igra u Monte Karlu, gde je pre nekoliko dana izgubio prvi meč od Španca Davidoviča, alarm je upaljen, a posle prepodnevnog treninga još jače je zazvonio. I Novakov govor tela, kao i izrazi lica, bili su odličan pokazatelj da najbolji teniser sveta još nije na nivou koji bi želeo dan pre početka svog turnira. I da time nije zadovoljan. Verovatno zato, umesto da se oko 14.30 časova pojavi pred sedmom silom čiji predstavnici su čekali u pres-centru, stigla je informacija da se konferencija za medije odlaže za ponedeljak u 14.30 – piše “Sportski žurnal”.

Iako nije izašao pred medije, Novak se opet pojavio na istom terenu, gde je odradio novi trening kako bi se što bolje spremio za Serbia open.

– Novak se nešto kasnije pojavio na istom mestu, kao pre podne, na centralnom terenu Srbija opena, ali sada samo sa Goranom Ivaniševićem. Igrali su poene, što je najbolji dokaz da Đoković nije zadovoljan svojim tenisom. Vimbldonski šampion iz 2001, naravno, nije mogao da parira šestostrukom pobedniku istog takmičenja, ali je Nole dobio priliku da još servira i upucava ostale udarce. Ivanišević ni u najboljim danima nije bio dobar na šljaci, pa tako ni sada nije mogao da pruži nekakav otpor, ali Đokoviću je verovatno bilo važno da uspešno odigra prvi ili drugi udarac posle servisa, onaj kojim se osvajaju poeni. Na tome je i bio akcenat na popodnevnom treningu – zaključuje “Sportski žurnal”.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin