“LOŠE MI JE KAD SRETNEM UBICU SVOG SINA! ON JE NA SLOBODI”: Vasilije izbo Stefana nasmrt, pravosnažno osuđen, ali nije u zatvoru!

Majka ga još čeka da se parkira ispred kuće, a on nas čuva odozgo. Ovako svoju ispovest za Kurir počinje Katarina Lazarević, majka Obrenovčanina Stefana Lazarevića koji je imao samo 26 godina kada ga je sugrađanin Vasilije Mirković nasmrt izbo 23. decembra 2018. ispred kafane u mestu Stubline.

Ubica je pravosnažno osuđen na 12 godina zatvora, a presuda je stigla 20. januara dok su Lazerevići obeležavali slavu, Svetog Jovana.

stefanova majka godinama neutešna
STEFANOVA MAJKA GODINAMA NEUTEŠNAFOTO: PRIVATNA ARHIVA

– Mirković je ubio Lazarevića tako što ga je više puta, posle svađe udario pesnicom u glavu i telu, a zatim ga izbo nožem koji je držao u drugoj ruci – navodi se u presudi koju je potvrdio Apelacioni sud u Beogradu. Stefanova porodica, međutim, još čeka da ubica bude sklonjen sa ulica Obrenovca.

Nije upoznala oca

– U istražnom zatvoru je proveo dve godine i tri meseca posle hapšenja, a onda je sve vreme na slobodi. Viđamo ga stalno, mnogo puta mi je bilo loše kad vidim kako slobodno hoda ulicima grada, i prvu i drugu presudu, kao i sada izvršenje kazne, on je čekao na slobodi. Zamislite samo da imate ubicu sina jedinca u svom komšiluku – drhtavim glasom kaže Stefanov otac Goran:

ubijeni stefan lazarević
UBIJENI STEFAN LAZAREVIĆFOTO: PRIVATNA ARHIVA

– Stefan sada ima ćerkicu od četiri godine, a njegova žena Sanja bila je u petom mesecu trudnoće kada je on ubijen. Kad odemo da proštemo sa tim detotom mi ga sretnemo. Ljudi nisu znali kako da nam saopšte da je na slobodi kad su ga prvi put videli.

Majka Katarina sa suzama očima kaže da je bilo više situacija kada je sa svojom unukom, Stefanovom ćerkicom, videla ubicu.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/