Ljutila se na muža što je NE PODRŽAVA u društvu, pa je sačekala da padne mrak: Komšiluk je tada zanemeo

Ljutila se na muža što je NE PODRŽAVA u društvu, pa je sačekala da padne mrak: Komšiluk je tada zanemeo

Škotlanđanka Lorna Midlton (36) proglašena je krivom za ubistvo supruga Vilijama, koje je počinila u Klajdu i čeka je 18 godina zatvora.

 

Lorna je muža ubila u njihovom stanu u Klajdu nakon svađe koju su, kako prenose škotski mediji, čuli svi u kraju.

 

Lorna se mesecima unazad žalila svojoj porodici i prijateljima kako je suprug ne podržava u društvu i kako zbog njega često ispada smešna zbog čega se oseća nezaštićeno.

 

Nakon što joj je prekipelo, rešila je da mu se osveti za sve loše trenutke. Sačekala je da se on smiri posle svađe u kući i onda mu je zarila nož u grudi. Ni to joj nije bilo dovoljno, pa mu je čak i slomila vrat!

 

Kada je došla policija, rekla im je šokantno da je “osveta najbolja kad se služi hladna”.

 

Potom je u stanici opisala policajcima da se kraj muža osećala usamljeno i bezvredno, kao i da ju je izneverio u pabu kada ju je prozivao neki mladić iz kraja.

 

Ono što je naročito potreslo policajce bila je njena hladnokrvnost i proračunatost uprkos tome što je četvoro dece ostavila da odrastaju bez oca, sada i bez nje.

 

Advokat optužene pokušao je da na sudu ide na kartu amnezije, odnosno toga da se Lorna prilikom samog hapšenja nije ničega navodno sećala šta se dogodilo. Sve to palo je u vodu prilikom svedočenja policajaca koji su naglasili da se u stanici maltene hvalila ubistvom muža.

 

Jedan od svedoka rekao je da je pred samo ubistvo na ulici video Lornu kako nekoliko puta šamara i udara u glavu supruga.

 

– Udarala ga je, a on je seo na pločnik i zaplakao je od muke. Videlo se da imaju destruktivni odnos – rekao je svedok.

 

Čitav kraj u kome su živeli Midltonovi bio je potresen kada se zločin odigrao. Dugo se pričalo o odnosu supružnika kao i činjenici da se dalo naslutiti kako će se jednom u toj kući i proliti krv.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin