LJUDI SE HVATAJU ZA GLAVU KADA ČUJU KOLIKO GODINA IMA OVA ŽENA: Ona tvrdi da svi mogu da izgledaju 30 godina mlađe ako JEDU OVO

Babet Dejvis nikad nije krila svoje godine, a zašto i bi kada izgleda neverovatno mladoliko uprkos tome što ima 73 godine.

Babet kaže da mladolikost duguje veganskoj ishrani koju praktikuje 25 godina. Ona je kuvar, motivacioni govornik, stručnjak za fitnes i sve to u 8. deceniji života.

Dok je odrastala imala je niz zdravstvenih problema uključujući astmu, ekcem, bolove u ušima, a onda je 1990. godine doživela prekretnicu kada je odlučila da pređe na veganski način života.

Ona svako jutro započinje sa smutijem od algi i pojede jednu šaku orašastih plodova. Posle toga trenira, a potom kuva neki veganski ručak.

Međutim, ono što Babet smatra najvažnijim je to da sami nađete svoj put kojim ćete ići, te da budete srećni i zadovoljni svojim izgledom, ali i stanjem duha.

Kada je prvi put objavila na internetu svoju fotografiju u kupaćem kostimu i na njoj napisala da ima 70 godina, niko joj nije verovao.

Ali Babet ubeđuje sve ljude oko sebe, da mogu da izgledaju fenomenalno u bilo kojoj dobi, jer sve je stanje uma i veganske ishrane.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin