Ljudi masovno osiguravaju INTIMNE DELOVE od ujeda ajkule: Postoje posebni USLOVI, a evo kolika je premija

Za razliku od zdravstvenog osiguranja, koje delimično ili potpuno pokriva lečenje povreda, postoji i životno osiguranje određenih delova ili celog tela

 

Nakon što su dve žene u Egiptu stradale od napada ajkule, u osiguravajućim kućama za Objektiv navode da su primili rekordan broj upita za zdravstveno putno osiguranje.

 

– Za svega 3.125 dinara možete se osigurati od povreda usled ujeda ajkule, meduze ili raže. Ovo osiguranje pokriva lečenje do 35.000 evra, u šta spada i hospitalizacija nakon eventualnog napada ajkule ili drugih morskih nemani.

 

Treba misliti na vreme, jer se priroda promenila i uplata osiguranja u ove svrhe nikada nije bila pametnija – kazala nam je radnica osiguravajuće kuće.

 

Međutim, među građanima vlada veliko interesovanje i za posebne vrste osiguranja. Za razliku od zdravstvenog osiguranja, koje delimično ili potpuno pokriva lečenje ili saniranje povreda, postoji i životno osiguranje određenih delova ili celog tela, sa kojim u slučaju povrede možete naplatiti ogromnu odštetu.

 

Vlasnica agencije za zastupanje u osiguranju Dajana Petić Šobot za Objektiv navodi da je ovo osiguranje u poslednje vreme i te kako popularno.

 

– Marlen Ditrih je osigurala noge na milion dolara, a nakon snimanja filma „Lepi žigolo, stari žigolo” pala je i polomila ih.

 

Tada je inkasirala toliko novca da se obezbedila do kraja života. Nakon što je Dženifer Lopez osigurala svoje telo za ogromne pare, u Srbiji su to počele da rade pevačice. Premije od osiguranja mere se u milionskim sumama.

 

SAMO PRIRODNE GRUDI MOGU DA SE OSIGURAJU

 

Naša sagovornica navodi da se od ujeda ajkule ili bilo kog drugog predatora mogu osigurati i grudi i polni ograni.

 

– Grudi mogu da se osiguraju samo ukoliko su prave, a ne silikonske. Takve dojke ili zadnjica često nisu predmet osiguranja.

 

Nedostatak dela tela usled nasilne povrede, u koju spada i ujed ajkule, mora da se sanira. Takođe, sve što je vraćanje u prvobitno stanje, a da se pritom naruženost što više smanji, naplativo je od strane osiguravajućeg društva.

 

Konkretno, ukupan trošak za intervenciju, zamenu po pravnom osnovu nasilno oštećene dojke, košta oko 10.000 evra. U to spada saniranje oštećene dojke, zamena, novi implantat i ostali zdravstveni troškovi obuhvaćeni zdravstvenim putnim osiguranjem.

 

UKOLIKO AJKULA UJEDE ZA MEĐUNOŽJE

 

Naša sagovornica navodi da će osiguravajuća kuća, ukoliko ajkula ujede muškarca za međunožje, imati troškove do 12.000 evra.

 

– Ukoliko usled napada ajkule ostanete bez bilo god dela tela, možete naplatiti odštetu u zavisnosti od ugovorene sume osiguranja. Ako ste ugovorili fond od recimo 100.000 evra, a dvadeset odsto je noga, onda ćete kao premiju dobiti 20.000 evra.

 

Naša sagovornica navodi da osiguravajuće kuće predviđaju apsolutno sve okolnosti.

 

– Ukoliko od klijenta ne ostane ništa, potrebno je naći očevice nesrećnog događaja, koji će potvrditi da se to i dogodilo. Naplata odštete u ovakvom slučaju zavisi od ugovorenog osiguranja, da li je ta porodica uplaćivala životno osiguranje.

 

Ako u slučaju napada ajkule ostane samo ruka ili glava nesrećnog turiste, advokati osiguravajuće kuće dolaze u tu zemlju po posmrtne ostatke.

 

Članovi porodice neće dobiti od osiguranja nikakav novac, jer nisu imali troškove lečenja u bolnici.Ali po polisi životnog osiguranja, naknada se može dobiti.

 

U Srbiji takvo osiguranje ima šesnaest odsto stanovnika. U tom slučaju, sa potvrdom da je na letovanju došlo do nasilne smrti, osiguravajuće društvo može da isplati 90.000 evra banci ako je taj nesrećnik uzeo stan na kredit.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin