“Ljube ih u USTA, a posle se stide toga”: Pevačica otkrila šta rade kolege na romskim svadbama za BAKŠIŠ

Pevačica Nadica Ademov počela je da se bavi pevanjem pre 10 godina kada se kao takmičarka pojavila u “Zvezdama Granda”. Kako kaže, sada, najčešće nastupa na romskim svadbama na kojima odlično zarađuje.

I mnogobrojne njene kolege najveći bakšiš zarade upravo na ovakvim veseljima, a kako Ademova kaže nije joj jasno zašto se stide i srame toga.

– Jedva čekaju da dobiju poziv da pevaju kod mojih Roma, jer znaju da samo oni mogu da plate onoliko koliko oni koštaju – rekla je Nadica za Alo i nastavila:

– Mnogi od njih su dvolični – kada dođu na svirku ljube ih u usta, a kada se okrenu pričaju sve i svašta.

Inače, i pevač Ljuba Aličić često je nastupao na romskim svadbama na kojima je već poznato da se zarađuje ozbiljan novac, međutim, na njima se neretko, priznaje folker, dogode i neprijatnosti.

Foto: Printscreen

– Moja prva svadba romska je bila u Italiji u Milanu. Bilo je to pre 35 godina. Bilo je tu svašta. Ja sam bio jedina zvezda tu. Jednom se desilo, mi pevamo svadbu kad usred svadbe sazna se da mlada nije nevina. Odjednom počnu da sevaju noževi i viljuške. Svi osakaćeni i fajront. Ja gledam mladoženju, a on sedi i razbija pivske flaše – ispričao je Ljuba jednom prilikom.

To se desilo prvog dana, a svadba je trebalo da traje dva.

– Rekli su nam – odmah bežite u hotel, nema više svirke. Posle tri sata dolazi gazda i kaže – Ljubo ustajte, mlada je nevina idemo da se veselimo, ispričao je Aličić koji tvrdi da niko od pevača ne odbija romske svadbe, upravo zbog enormnog bakšiša.

– Koliko je ko plaćen, to ne znam. Inače, najskuplja romska svadba je bila jedne godine u Francuskoj. Bila je tada Lepa Brena, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik… Bili su svi sa estrade. Tad su, doduše, bili franci, ali kad bi se sad prevelo u evre, cela svadba je bila oko tri miliona evra, kaže Aličić koji potom ističe da su romske svadbe na visokom nivou.

Foto: Sceenshot Youtube

– Ti ljudi znaju da se vesele, daju veliki bakšiš. Takvih svadbi nema u Srbiji jer narod više ima novca po Italiji, Francuskoj, Austriji. Ja retko pevam svadbe po Srbiji. Retkost je da bude bogata u Srbiji, ispričao je Ljuba pa otkrio da je jednom prilikom umalo mogao da bude pogođen pikslom u glavu.

– Moglo je jednom da se desi da fasujem, ali sam izbegao. Nisu mene gađali, nego nekog tamo, a ono samo proletelo pored mene. Sećam se da su jednom Vericu Šerifović pogodili pikslom u lice. Baš joj je bilo oteklo.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/