Ljubavni napitak je ‘mit’? Jedan se bračni par nikako s tim ne slaže, a otkrili su i tajni recept

Supružnici Bella Mantovani i Vagner O Fera otkrili recept za ljubavni napitak

 

Bella Mantovani i Vagner O Fera u otvorenom su braku, popularni su na Instagramu sa 154.000 pratitelja gdje dijele svoje seksualne savjete, a spomenuli su da koriste jedan poseban napitak za jačanje svoje veze,

 

“Ukusno je, jako je dobro za nas. Kada smo ga počeli koristiti, shvatili smo da jako dobro djeluje”, rekli su na Instagramu. Zovu ga napitkom zavođenja i koriste za održavanje strasti.

Recept

“Sve što trebate je čaša vode, jedna zrela jabuka, tri komada cimeta u štapiću i sedam klinčića. Vodu s tim sastojcima trebate prokuhati i kada ispari, izvadite jabuke i stavite ih preko sladoleda od jagode”, rekao je Vagner.

 

Par savjetuje da je važno slijediti svoje želje u vezi, a spomenuli su i seks dijetu gdje su intimni dva sata. Bella kaže: “Uvijek se važemo prije i poslije seksa, to je postalo rutina.

 

Ponekad naši seksualni odnosi traju više od dva sata. Naš maksimum bio je dva sata i četrdeset minuta, što je dovoljno. Ali još uvijek imam želju nadmašiti naš rekord, želim provesti četiri sata s Bellom u krevetu.”(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

–  KLIKNI OVDJE   www.rbsm-serije.com

Pratite nas na  INSTAGRAMU  I  FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin