LJUBAVNA PRIČA HRVATA I SRPKINJE O KOJOJ SVI PRIČAJU! “Jedno pitanje sam postavila na granici i pustili su me”

0

Pročitajte ljubavnu priču Jelene iz Beograda i Mihaela iz Osijeka!

 

 

Jelena iz Beograda i Mihael iz Osijeka prošli su svašta, od suza od smeha. Nakon što su uspeli da prebrode mnoge nevolje, uplovili su u mirnu luku. Jelena je na Instagram profilu Prijateljstvo BiH.SRB.HR.CG ispričala sve o ljubavi sa Mihaelom, a njihova ljubavna priča dirnula je čitav region. Ona je otkrila da je jedva preživela porođaj, a potom saznala da je suprug vara.

 

 

“Ja sam Jelena iz Beograda, on Mihael iz Osijeka. Slučajno smo se upoznali, započeli priču i nismo ni slutili gde to može da nas odvede. Ja sam razvedena, imam tri devojčice koje su mi bile jedini izvor snage u prošlosti. Porođaj sa bliznakinjama sam jedva preživela, ostala sam bez svih organa, dva dana su me oživljavali iznova i iznova…

I preživela sam. Zato, kada sam saznala za prevaru bivšeg muža, znala sam da moram dalje, da sam preživela s razlogom, zbog njih tri… Ispod mog osmeha, nije se video pakao kroz koji prolazim. Mihael je imao dugu vezu iz koje nije uspeo da izađe na vreme, sve dok nije ostavila posledice na njegov psihosocijalni život.

 

I u tom haosu koji smo živeli, prepoznavali smo se, čuli, osetili smo jedno drugo, jednostavno kliknuli. Emocije su došle same od sebe i krenulo je naše putovanje od 172 kilometra i jednom granicom između. Počelo je u doba drastičnih mera zbog pandemije, kada nije smelo da se putuje bez posebnog razloga. ‘Šta je bolji razlog od ljubavi?’, pitala sam jednom na granici. I puštali su nas tako.

 

 

U početku nisam znala što da očekujem… Ipak je to Osijek, ratom pogođeno područje. Iako kod mene nikada nije postojala podela po nacionalnosti, znam da je vrlo verovatno da ću naleteti na one koji ne misle tako. Zato su me njegova porodica, prijatelji i okolina raspametili.

 

 

I mene i decu su oberučke prihvatili i zavoleli, što je, naravno, obostrano. Verili smo se. Uprkos udaljenosti, granici, uprkos tome što ne mogu više da rađam…

 

 

Nas petoro smo porodica, ljubav i spremni smo da se borimo do kraja za naš san i cilj”, napisala je Jelena u svojoj dirljivoj objavi.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:      INSTAGRAMU        I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *