Ljubav na lukavački način: DOK JE SENAD RADIO, MERIMA POBJEGLA SA KOMŠIJOM EDINOM

Ljubav na lukavački način: DOK JE SENAD RADIO, MERIMA POBJEGLA SA KOMŠIJOM EDINOM

 

 

Još jedna porodična drama odvijala se u Lukavcu, kada je kako tvrdi suprug Senad nakon bračnih nesuglasica, njegova supruga otišla je od njega i njihove porodične kuće.

Senad i Merima imaju troje maloljetne djece. Kako Senad tvrdi, za sve je kriv njihov komšija Edin zvani Buco s kojim je Merima otišla.

“Htio sam da prijavim nestanak svoje supruge. Zadnji put sam je vidio prije 10 dana. Ostao sam sa troje svoje maloljetne djece. Zadnji put je viđena sa komšijom Edinom. Svaka informacija bi mi dobrodošla” – obratio se Senad iz Lukavca.

Kako tvrdi suprug Senad, njegova Merima i Buco su viđeni u Đurđeviku.

“Dobio sam danas poruku sa su viđeni u Đurđeviku i to kako se drže za ruku. Kažu da će je Edin zvani Buco ženiti. Nažalost izgleda da se zaljubio komšija. Ja ne mogu da vjerujem da je ostavila djecu i otišla” – izjavio je Merimin suprug za portal Crna-Hronika.

“Pozdrav prijatelji moji, moja žena Merima me je ostavila samog sa troje maloljetne djece i otišla sa prvim komšijom Bucom kojem je obećala dati pare od prodaje porodične kuće u Šibeniku.

Neka joj bude na sramotu, ostavila je djecu samu u kući i otišla sa švalerom na 10 dana. Djeca su bila gladna i prljava dok nisam dobio poziv od svog badže.

Doveo sam djecu sebi dok se moja žena voda za ruku sa drugim po Đurđeviku. Neka je bude sramota, zapostavila je djecu zbog švalera. Ne idu ni u školu. Kakva je to majka?”(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin