LILJANA (57) nije imala ODNOSE 10 GODINA – otišla KOD GINEKOLOGA, kad JOJ je SAOPŠTIO dijagnozu ŽENA sam ŠTO NIJE PALA SA STOLICE

Zamislite da vam lekari kažu da ste u drugom stanju, a vi znate da duže od 10 godina  niste imali seksualne odnose? Zvuči nemoguće, ali upravo to se desilo  Ljilji koja je svoju priču podelila na TikToku.

“Otišla sam kod lekara da izvadim krv i rekli su mi da sam trudna, iako nisam imala odnose toliko godina.

Njen snimak imao je više od milion pregleda na društvneim mrežama, a ljudi su bili zaista iznenađeni ovom njenom pričom.

“Otišla sam kod lekara jer sam imala vrtoglavice i bol u stomaku, dešavalo mi se da dva do tri puta nedeljno osetim probadanje u stomaku. Kada sam otišla, bol je bio toliki da nisam mogla da hodam ni da se pomerim”.

Otkrivajući da još uvek ne zna uzrok bola, ona je ispričala da su joj u bolnici izvadili krv, a zatim su je nazvali i saopštili joj da je trudna.

“Rekla sam: ’Nisam trudna, bukvalno nisam imala odnose godinu ili dve, to je nemoguće!’ Dali su mi da uradim test za trudnoću, onaj na koji se mokri, a kada je rezultat bio negativan, rekli su da će mi ponovo izvaditi krv, za svaki slučaj”.

Ova devojka nakon toga je otišla ponovo kod lekara, izvadili su joj krv i više je niko od lekara nikada nije pozvao – “ali nisam trudna, prošlo je nekoliko meseci od tada”, dodaje.

“Pretpostavljam da su pomešali uzorke krvi ili tako nešto jer nisam trudna i treba ponovo da idem kod lekara jer i dalje imam probadajući bol u stomaku”, kaže ona u videu.

Mnogi su bili iznenađeni ovim događajem i podelili su svoje reakcije.

“Doživela bih srčanih udar da mi se to desi. Nadam se da će lekari utvrditi u čemu je problem” napisala je jedna devojka, a drugi su pokušavali da joj pomognu u utvrđivanju problema, govoreći da je možda u pitanju sindrom policističnih jajnika ili endometrioza.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin