Liječnik postao otac s 83 godine: Želim živjeti do 105. da ga vidim kako diplomira

Liječnik postao otac s 83 godine: Želim živjeti do 105. da ga vidim kako diplomira

 

DONIJETI dijete na svijet najveća je radost u životu jednog para, i iako je uobičajeno imati djecu između drugog i četvrtog desetljeća života, postoje prilike kada nas čudo života može iznenaditi u starosti. To je bio slučaj s argentinskim liječnikom Albertom Cormillotom, koji je postao otac u dobi od 83 godine.

 

Najčišća ljubav ne poznaje godine ni predrasude

 

Rođen 31. kolovoza 1938. u Buenos Airesu, najpoznatiji je nutricionist u Argentini. Iako je poznat po svojoj sjajnoj karijeri, njegov osobni život privukao je interes javnosti 2019., kada je obznanio da će se oženiti Estefaníom Pasquini, ženom koja je 48 godina mlađa od njega. A 2021. dočekali su svoje prvo dijete, sina kojeg su nazvali Emilio.

 

Komentare pune predrasuda nisu morali dugo čekati. Ipak, njegova supruga je svjesna da ga jednog dana više neće biti, ali to je nešto s čim je spremna suočiti se kad dođe vrijeme: “Ne govore ništa što Alberto i ja ne znamo ili o čemu nismo razgovarali.”

 

Cormillot je očinstvo već davno iskusio, prije više od 50 godina, a njegova kći Renee i sin Adrian prihvatili su očevu odluku o zasnivanju nove obitelji i radovali su se bratu kojeg su dobili, unatoč godinama koje ih razdvajaju.

 

Starost kao vrijeme novih mogućnosti za sve

 

Unatoč izazovima s kojima se susreće u svojim godinama, rekao je da želi doživjeti 105 godina da bi doživio kako njegov sin diplomira.

 

“Neću biti kao mladić, to je sigurno, ali učinit ću ono što mogu učiniti”, rekao je i dodao da je ostavio jedan vrlo poseban poklon svom sinu kad odraste: “Kupio sam mobitel na koji šaljem WhatsApp poruke i fotografije, a snimam i priče i govorim mu što radim.”(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin