Connect with us

Poznati

LIDIJA VUKIČEVIĆ JE NAJBOGATIJA GLUMICA, A OVO SU NJENA 2 SINA: Evo čime se bave, opasni frajeri

Published

on

Lidija Vukičević osim što je lijepa i svoju ljepotu zadržava istom već godinama, ona je i veoma bogata. Ipak, najviše se hvali svojim sinovima za koje kaže da su njeno najveće bogatstvo. Pogledajte ko su oni i ččime se bave i shvatit ćete zašto je Lidija ponosna na njih.

Lidija Vukičević ima dva sina koje je dobila tokom braka sa sportskim direktorom Mitrom Mrkelom. njeni sinovi se zovu Andrej i David Mrkela.

Znate li čime se bave sinovi Lidije Vukićević? || Hello magazin

Andrej je povukao očeve gene i uspješan je u sportu. Bio je u reprezentaciji Srbije u ekipi do 21 godinu. David se ne bavi sportom, on je pilot i veoma je uspješan i dobro plaćen u svom sportu. Braća su u dobrim osnosima i često se viđaju s majkom. Pogledajte kako izgledaju:

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Poznati

MNOGE PJEVAČICE TO KRIJU: POPULARNA PJEVAČICA PRIZNALA ŠTA JE PRISTAJALA DA RADI ZA VELIKI NOVAC, DA LI JE MOGUĆE!

Published

on

Sve pjevačice su svoju estradnu karijeru počele pjevanjem po običnim kafanama, iako slabo koja će o tome pričati.
Pogotovo kada postanu poznate, ne samo da ne žele pričati o tome, nego brišu stare fotografije, i traže od raznoraznih medijskih portala da brišu njihove fotografije.

ZLATA PETROVIĆ NAJVIŠE VOLI NEOBAVEZAN SE*S: Bije je glas da je VATRA U KREVETU,

Jedna od rijetkih koja se rado prisjeća svojih prvih koraka u karijeri je Zlata Petrović.

Ona sa osmijehom priča o svojim počecima, te kaže kako se nekada radilo i dan i noć, ali se dobro i zarađivalo. Kaže da joj je jasno zašto njene kolegice ne žele o tome da pričaju, i da se ona voli prisjećati toga jer onda se sjeti koliko je postigla za cijelu svoju karijeru.

Zlata Petrović vuče TRAUMU od 16. godine: Roditelji je NASILNO udali za OVOG ČOVEKA! (FOTO) - alo.rs

Prisjetila se jedne ‘fešte’ gdje se morala popeti na traktorsku prikolicu pjevati i zabavljati prisutne, a oni su bili na tlu oko prikolice. Također, u to vrijeme je znala pjevati cijelu noć, tek u 8 doći do smještaja, pa ponovo od 10 nastaviti, ali je tada i najviše zarađivala, kako kaže.

 

GLEDAJTE SERIJU STELA – SVE EPIZODE NA NAŠEM SAJTU – KLIKNI OVDJE

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

Poznati

EVO KO JE MUŽ SANJE ĐORĐEVIĆ! FUDBALER KOJEG SVI ZNATE: Sada je jasno zašto ga krije – EVO KAKO IZGLEDA!

Published

on

Iako je u posljednje vrijeme rijetko kada možemo vidjeti u javnosti, popularna pjevačica Sanja Đorđević ostvarila je vrhunac svoje muzičke karijere, nakon čega se povukla iz javnosti.

Ovo su mnogi doveli u vezu sa udajom za bogatog muškarca. Međutim popularna pjevačica je jedne prilike pojasnila da je u jednom trenutku svoj posao počela da radi mehanički, a pored toga malo vremena je provodila sa svojom porodicom zbog čega je odlučila da prestane sa pjevanjem.  Za to vrijeme, dok je boravila u kući pjevačica nije radila ništa po pitanju svoje karijere.

SANJA ĐORĐEVIĆ: Ponovo sam razdvojena od muža : Nadlanu.com

Sada je ponovo odlučila da se pokrene, počinje da radi punom parom, zbog čega će ponovo biti odsutna. Inače, njen suprug Perica je završio posao koji je imao u Sloveniji tako da sada borave u Srbiji. Za razliku od pjevačice, njen suprug prati sport i druge teme, te ga estrada ne zanima.

 

Sanja Đorđević: Ronaldo mi je poklonio dres! - Muzika - Region - Vesti - Svet Plus

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Continue Reading

Poznati

Bosanac svoju ženu KRIJE kao zmija noge, EVO kako ona izgleda: Objavljena i njena slika, SADA JE SVE JASNO(FOTO)

Published

on

Dragan Stojković Bosanac često se pojavljuje u medijima a javnosti je poznat i po ulozi člana žirija u muzičkoj emisiji Zvezde Granda. Međutim, Bosanac se u javnosti nikada ne pojavljuje sa svojom suprugom, a evo i zašto…

Bosanac kaže da je njegova supruga Dunja najbolja supruga na svijetu. Još uvijek se vole i paze a ona mu kuha najbolju hranu. Hurmašice i kadaif kakav ona napravi bolji su nego u Turskoj.

Njegova supruga je također veoma muzikalna i upoznali su se u horu. Međutim, Dunja ne voli da se medijski eksponira i to je jedan od razloga zašto i ona nije u pjevačkim vodama i zašto se ne pojavljuje u javnosti sa Bosancem.

Ipak, Bosanac na svoj Instagram profil često doda fotografiju sa svojom Dunjom.

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

Prati nas na Facebook

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala

error: Content is protected !!