Lepa policajka skinula grudnjak, pa uradila nešto NEVEROVATNO: Zbog ovoga joj se KLANJA ceo svet (FOTO)

Policajka po imenu Seleste Ajala iz Argentine bila je na dužnosti u dečjoj bolnici Sestara Maria Ludovica

 

Jedna fotografija iz Argentine koja je zabeležena kamerom obišla je ceo svet, a humanost glavnog aktera – lepe policajke ostavila je sve bez teksta.

Naime, policajka po imenu Seleste Ajala iz Argentine bila je na dužnosti u dečjoj bolnici Sestara Maria Ludovica, kada je dovedena gladna beba.

Kada je čula bebin očajnički plač i primetila da je bolničko osoblje prezauzeto, Seleste je pitala da li može ona da je uzme i da je nahrani. Čim je počela da ga doji, dečak se smirio.

– Primetila sam da je gladan, stavljao je ruku u svoja usta, pa sam pitala osoblje da li mogu da ga podojim. Bio je to tužan trenutak, slamalo mi je dušu da ga takvog gledam. Društvo bi trebalo da bude osetljivo na ugroženu decu – izjavila je policajka za lokalne novine.

Prema pisanju medija, dečak je šesto dete, a samohrana majka se bori da izađe na kraj.

Kolega policajke Markos Heredia rekao je da je osoblje u bolnici bebu zvalo „smrdljiva i prljava“, što je šokiralo sve, ali Seleste Ajalu to nije zanimalo. Fotografisao je trenutak kako koleginica doji bebu i podelio ga na društvenim mrežama.

– Želim s ljudima podijeliti ovaj trenutak ljubavi koji si ti danas učinila za ovu bebicu koju nisi znala. Nisi oklijevala da za nju učiniš oni što bi učinila majka. Nije te zanimalo je li prljav smrdi li, po čemu ju je osoblje u bolnici i nazivalo. Svaka čast, kolegice – navodi se u objavi.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)