LEPA BRENA I BOBA IMAJU I USVOJENOG SINA?! Dečak trči po vili na Bežaniji i sve viče MAMA! Pevačica razjasnila MISTERIJU…

Vest koja je pre izvesnog vremena šokirala mnoge jeste da su Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović usvojili dečaka, a mnogi su mislili da je reč o običnom traču.

Međutim, jedan televizijski snimak potvrdio je da u Breninoj i Bobinoj kući živi dečak koji pevačicu oslovljava sa “mama”. Mnogi misle da je reč o dobro smišljenom marketinškom triku.

– Džonijeve roditelje, Deliju i Viktora, Boba i ja upoznali smo na prijemu u našem diplomatskom predstavništvu u Manili.

Posle kraćeg razgovora, shvatila sam da smo na istoj talasnoj dužini, pa sam im ponudila da dođu u Beograd i pomognu nam u održavanju domaćinstva.

Pošto je Džoni bio beba, delija i Viktor su se dvoumili da li bi trebalo da prihvate naš poziv. Međutim, ubrzo su doneli pozitivnu odluku. Preselili su se u Srbiju, regularno su se prijavili i sada žive u Slobodanovoj i mojoj kući na Bežanijskoj kosi – pojasnila je Brena.

– Kada ja ta vest buknula, ostala sam zatečena. Tih dana imala sam mnogobrojna snimanja i nisam želela da dajem izjave, niti da uzurpiram privatnost Džonijevih roditelja.

Oni ne žele da se medijski eksponiraju, niti smatraju da bi njihov sin trebalo da se pojavljuje u javnosti, i ja to, kao njihov poslodavac, apsolutno poštujem.

Dečakovi roditelji su živi i zdravi, i nema ni govora o usvajanju. Ali, to me ne sprečava da Džonija doživljavam kao deo moje porodice. Inače, Džonijevi roditelji su odmah po dolasku u Beograd sina upisali u vrtić, kako bi mogli da se posvete obavezama u domu Živojinovića.

Dečak se odlično uklopio u novo okruženje i sa tri godine već je govorio tri jezika: filipinski, engleski i srpski- kazala je pevačica.

– Mnogo mi je privržen i iskreno sam ga zavolela. Radujem se svaki put kada ga umesto njegovih roditelja vodim u vrtić. To mi pričinjava veliko zadovoljstvo. Na putu od kuće do vrtića šetamo i pričamo, a kada ga ostavim vaspitačicama, veselo mi maše i kaže: „Ćao, mama“ ili „Ćao, Breno“ – pričala je folk zvezda naglašavajući da uprkos emocijama koje gaji prema dečaku nije ni pomišljala na usvajanje.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin