Lele: MOJ NOVI ZET JE DOBAR ČOVJEK, ALI ŠTO MOŽE DA „POTEGNE“, 27 PIVA JE POPIO NA SLAVI

Gostima se zalogaji ne broje, ali na to koliko mogu da popiju, domaćini bi trebalo da obrate pažnju. Tako je jedan iz okoline Žitorađe, za slavu Aranđelovdan ostao bez piva jer je samo jedan gost popio tačno 27 komada!

 

Ovaj događaj se cijeli dan prepričava u prodavnici topličkog sela Lukomir, pa se čak i domaćin šalio na svoj račun, ali je ipak zamolio da ne objavljujemo njegove “generalije”.

 

„Slava je dan kad se svi okupljamo, gostimo i pričamo. Ne daj bože da sam ikad zažalio to što se pojede i popije, znaju me ljudi – kune se domaćin, ali, kaže, “u zemlju je htio da propadne kad mu nestade piva”.

 

„Ama kupio sam ja, k`o i svake godine, sve kako treba. Nego dođe nam novi zet iz Niš! Dobar dečko, veseljak, al` dobro može da potegne! Da je živ i zdrav! Važno je da nije nezgodan – otkriva domaćin.

 

“Sve je bilo lijepo! I zet je lijepo ručkao, pije pivo, a kad mu se otvori klapna – treće, peto, osmo…ama više nisam obraćao pažnju! Zapjevasmo, kad u neko doba viče me žena: pali kola, kaže, nema više pivo! Kako bre, nema? I ja sam se malo zapio, a ona kaže: zet popi posljednje, 27 komada! Eto, ona zna – prepričava nam smijući se, ali dodaje da je riječ o “malom pivu”.

 

„Pa kude ću sad kupujem pivo usred noći, a ne ide da kažem: nema više! Žena vidim uzela telefon, zove komšiju što drži prodavnicu, posla dijete da donese…Vraćam se u sobu, kad – sestra iz Niša ustala, ustao i zet, krenuli kući! Dobro se drže. On dobro podnosi piće, a ona vidim nije ljuta – do detalja opisuje kraj slave.

 

Za njima su krenuli i ostali gosti. Svi su bili zadovoljni, a domaćin, kaže, najviše!

„Sjedosmo poslije žena i ja. Lele, umal` da se obrukamo! – smije se.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin