Lela iz Zenice poručila svima koji joj pričaju iza leđa: TO ŠTO ON VARA ŽENU, NIJE MOJ PROBLEM NEGO NJEN, DA GA JE BOLJE ČUVALA…

Da Facebook svašta trpi, svjedoči i status koji je osvanuo na profilu jedne dvadesetogodišnje djevojke iz okoline Zenice, po imenu Lela. .

 

Ona je na ovaj način pokušala da se obračuna sa osobama koje je ogovaraju, jer je “u vezi” s mnogo starijim i oženjenim muškarcem. Ovo je njen kontroverzni status:

 

“Imam potrebu da se obratim svim dežurnim dušebrižnicima koji me ogovaraju iza leđa i pričaju da sam jadna, da sam sretna sa muškarcem kojeg sam sama sebi odabrala. Istina je da je stariji od mene 33 godine i istina je da je u braku i da ima djecu.

 

To što vara svoju ženu, nije moj problem nego njen. Ja nisam nikome nevjerna, ja sam slobodna. On je nevjeran” – napisala je djevojka i dodala:

 

“Da ga je bolje čuvala, ne bi mene tražio. Neka svako rješava svoje probleme. Ona je u k..cu, nisam ja, i ona je jadna, prema tome, skinite mi se s grbače i nastavite me ogovarati kad nemate sadržaja u svojim jadnim životima. A ja se odoh se*sati.. hihihihii” – poručuje svima. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin