KVALITET SE*SUALNOG ŽIVOTA ŽENE POPRAVLJA SE OVIM TRIKOM: Dr Milenković objašnj

G-tačka, koja se nalazi unutar vagine, je sunđerasta regija koja se sastoji od nervnog tkiva, žlezda i krvnih sudova, a smesti se između stidne kosti i prednjeg zida grlića materice, na udaljenosti od otprilike 5 do 6 centimetara od početka vaginalnog otvora.

Stimulacija G-tačke se često povezuje s poboljšanjem seksualnog iskustva žena. Mnoge žene prijavljuju intenzivnije senzacije tokom seksualnog odnosa kada se G-tačka stimuliše. To može dovesti do postizanja vaginalnog orgazma, koji za mnoge žene može postati češći i intenzivniji kada se ova regija aktivira.

Prof. Dr Goran Milenković je objasnio kako se podmlađuje G-tačka

Postoje različiti pristupi za poboljšanje ili podmlađivanje G-tačke. Jedna od metoda uključuje upotrebu specijalnih filera koji se primenjuju lokalno, obično uz korišćenje lokalne anestezije. Ovi fileri su posebno dizajnirani za vaginalnu upotrebu i pomažu u povećanju i punjenju G-tačke. Rezultati ovog tretmana obično traju između 12 do 18 meseci, nakon čega je potrebno ponoviti tretman ako se želi održati poboljšanje.

Osim fizičkih promena, podmlađivanje G-tačke može imati značajan uticaj na emocionalno stanje i samopouzdanje žena. Poboljšano seksualno iskustvo može imati pozitivan efekat na psihičko blagostanje i samopoštovanje, što može dalje uticati na celokupni kvalitet života.

Vagina
foto: Shutterstock

Važno je napomenuti da se ova vrsta tretmana smatra bezopasnom, posebno kada se sprovede uz nadzor kvalifikovanog medicinskog osoblja. Međutim, kao i kod svakog medicinskog zahvata, uvek postoje potencijalni rizici i potrebno je dobro razmotriti sve mogućnosti pre donošenja odluke o podvrgavanju ovakvom tretmanu.

U celini, podmađivanje G-tačke je tema koja izaziva interesovanje iz više aspekata, od fizičkog zadovoljstva do uticaja na psihu i emocionalno blagostanje. Ona predstavlja jednu od mnogih opcija koje su dostupne u kontekstu seksualnog zdravlja i dobrobiti žena.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/