Kupujem kod Kineza, sa malo para mogu lijepo da se obučem, ne idem ni kod kozmetičara: Zlata Petrović odbrusila svima!

Za razliku od svog kolege, Zlata Petrović otkrila je da ne doživljava teret skupih materijalnih dobara.

Zaista je nevjerojatno kako mali iznos novca može unijeti toliko radosti i ljepote u nečiji život. Nedavno sam kupila prekrasan par naušnica od kineskog prodavača, sreća koju mi ​​donose je neizmjerna.

 

Nevjerojatno je pomisliti da svaka žena, bez obzira na svoju financijsku situaciju, može izgledati i osjećati se fantastično sa samo malo novca. Uz moderno odevanje ulažem iu kvalitetnu kozmetiku koja se kreće od 300 do 500 dinara. Najbolje od svega je to što ne moram niti ići kod kozmetičara jer znam da prava ljepota dolazi iznutra. Zlata, žena od integriteta, razumije da je karakter osobe puno važniji od vanjskog izgleda.

 

Petrović tvrdi da nije potrebno davati prednost materijalnim dobrima, poput markirane odjeće. Naglašava da ne pridaje važnost takvim osobinama i prenosi takav način razmišljanja svojoj djeci. Prema njegovim riječima, kupnja majice s dizajnerskom etiketom, poput Versacee, besmislena je i nije prioritet.

 

U nedavnoj izjavi Zlata je izrazila zadovoljstvo skromnim zahtjevom od dvije krave i izdašnom plaćom. Osim toga, otkrila je svoju sve veću sklonost mirnom načinu života, bez kaosa i gužve.

 

 

Kako starim, moja sjećanja na odrastanje na selu postaju življa. Svoja iskustva iz djetinjstva želim proširiti na sve generacije. Kada imate ograničene resurse, nastojite dobiti ono što vam nedostaje i borite se za to. Iako nismo bili izrazito osiromašeni, moja je majka voljela kockati zbog čega su naše financije drastično oscilirale. Ipak, ona nam je bila sve.

 

Ostvarila se iu ulozi domaćice iu ulozi majke, no mora da postoji nešto što je poremetilo tu idiličnu sliku. Od nje sam naslijedio snalažljivost i sposobnost zarađivanja za život. Oduvijek sam volio selo u kojem sam proveo svoje formativne godine.

 

 

Odiše jedinstvenim mirom koji mi je privlačan. Vjerujem da bih tamo mogao napredovati sa samo dvije krave na ogromnom komadu zemlje. Kako vrijeme prolazi, utjehu pronalazim u spokojnoj egzistenciji, kako kaže pjevačica.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:       INSTAGRAMU         I         FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin