“Kupio sam GROBNO mesto”: Era Ojdanić obezbedio sebi večnu kuću, pa otkrio gde će biti SAHRANJEN

Nedavno se pojavila vest da je Miroslav Ilić kupio grobno mesto u Mrčajevcima za sebe i svoju suprugu Gordanu što je diglo veliku prašinu u javnosti.

Miroslav je objasnio da je dobro, ali da je želeo za života da obezbedi sebi večnu kuću. Era Ojdanić je sada prokomentarisao potez kolege i istakao da više pevača treba da razmišlja poput Miroslava.

Foto: E-stock/Caslav Vukojicic

– Ne znam što se digla uopšte fama oko toga, pa nije Miroslav jedini koji je kupio grobno mesto. Imamo mi i godine, svesni smo da jednog dana svi idemo na Onaj svet. Čovek je hteo da obezbedi večnu kuću, i da se kada mu dođe sudni dan sahranu u Mrčajevcima. Neće Aleje i šta ti ja znam i to je sasvim u redu. Moj dobri Bora Drljača isto je imao želju da se sahrani pored prve supruge, nije hteo u Aleju. Ja imam grobno mesto pored moje pokojne supruge i mislim da je sasvim normalno da kad dode taj sudnji dan počivam pored žene koja mi je decu rodila – kaže Era i dodaje:

– Iskreno da vam kažem, ja Bori često zapalim sveću, odem u crkvu i zapalim mu sveću za pokoj duše. Nikako da ugrabim vreme da mu odem na groblje. Kao da mi ne da neka viša sila, znam da bih se slomio na njegovom grobu. Mnogo mi nedostaje, toliko smo vremena zajedno proveli. Zato me čudi da me njegov sin nije zvao ni na jedan pomen koji je bio Bori. Ali, dobro, ne zameram ništa – završava pevač.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)