KUPILA PRSTEN NA BUVLJAKU ZA 12 EVRA: Kada ga je odnela u zlataru skoro je pala u nesvest od šoka

DEBRA Godard (55) kupila je na buvljoj pijaci prsten za koji je mislila da ima običan stakleni kamen i platila ga 12 evra. Ispostavilo se da je “staklo” dijamantski kamen vrijedan skoro milion eura.

Nakon kupovine, Debra je prsten ostavila u fioci i potpuno zaboravila na njega. Međutim, kada je njena majka ostala bez novca jer je bila žrtva prevare, gospođa Godard je odlučila da joj proda nekoliko stvari, uključujući prsten star 33 godine.

Nadajući se da je vrijednost prstena barem malo porasla, Debra je otišla kod zlatare, a potom je zlatar šokirao procjenu vrijednosti prstena.

Debra je tražila od zlatare da kupi prsten, nadajući se da će za njega dobiti oko 900 evra, ali je tada saznala za dragulj u prstenu, koji vredi 26,27 karata.

Debra je prodajom prstena na kraju zaradila više od 900.000 evra, nakon troškova aukcije.

– Kad sam otišao kod zlatare, umalo se nije onesvijestio i onda mi je rekao – Znaš li šta je ovo? To je dijamant. Celu noć sam sedela i gledala u prsten, pitajući se šta da radim – iskrena je Debra.

Odlučila je da ga odnese u aukcijsku kuću “Sotheby’s”, koja je potvrdila njegovu vrijednost.

– Ispostavilo se da je to skoro savršen kamen. Sjetio sam se kako je Del Boy rekao Rodneyju – U ovo vrijeme sljedeće godine bićemo milioneri. Eto, pokazalo se da u tom stavu ima istine – naglašava Debra. – To je karma za loše stvari koje su se desile u našim životima, a sve je ukradeno od moje majke.

Nakon ove zarade, Debra je svoju majku June Boyle (72) počastila raznim stvarima, jer je htela da joj ispuni sve želje.

– Provela je praznike na Barbadosu, videla Toma Džonsa, Selin Dion u Vegasu i kupila bundu – naglasila je Debra.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin