KUM ĐORĐE na SVADBI priznao DA JE imao ODNOSE SA MLADOM – Reakcija GOSTIJU je POSTALA VIRALNA

Kada dođemo do venčanja obično izaberemo najbolje prijatelje da nam budu kumovi, a jedan par doživeo je šok kada je njihov prijatelj usred govora izjavio sam “Ja sam bio sa njom”.

Ovo može biti dovoljno dobar razlog da izbaciš kuma sa svadbe, ali realnost u ovom slučaju svakako potvrđuje da nikada nije tako crno-belo kao što izgleda.

– Primetio sam tu posebnu povezanost koju su imali. Smejali su se svemu zajedno i gledali su se na poseban način. Verovatno ste odmah pomislili kako je to stvarno romantično, ali jedini problem je taj što sam ja u to vreme bio u vezi sa Rejčel. Ja sam prvi bio sa njom – rekao je kum, a na snimku se vidi reakcija mladenca koji se smeju i nazdravljaju.

Ono što je mnoge kupilo jeste činjenica da je evidentno da među njima ne postoji ljutnja, zameranje ili netrpeljivost. U drugom snimku, kum objašnjava da se nikada nije ljutio zbog toga, već naprotiv. Bodrio je njihovu vezu, ističući da su bili zajedno pre deset godina, dok su išli u srednju školu.

Zbog ovog govora, kum je postao popularan preko noći. Dobio je mnoštvo komplimenata, naročito od strane žena. “Kakav genijalan govor”, “Ovo je pravi muškarac. Shvatio je da nije pravi za nju, a i dalje želi da bude srećna i sada su svi prijatelji”, “Sjajno, ovako se to radi”, “Meni deluje kao da je i dalje voli”, glasili su komentari.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit  SERIJA  BALKANSKA BAJKA  na LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/25/balkanska-bajka-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin