KRISTINU uhvatili KAKO ima ODNOSE sa PSOM – Komšinica SAMO što NIJE LISPALA od PRIZORA – Ona za sve OKRIVILA KERA

Jedna žena je priznala da se upuštala u sek*ualne odnose sa svojim ljubimcem haskijem, ali je okrivila psa za to i rekla je da je on bio “radoznao”. Kristina Kalelo (36) je uhapšena kada je policija pronašla snimak na USB-u njenog bivšeg dečka na kojem je ona imala oralni se*s sa psom.

Džefri Majkl Denis Springer takođe je optužen za jednu tačku za se*sualne aktivnosti koje uključuju životinje zbog svoje uloge u snimanju izopačenih radnji, saopštila je policija. Par, sa Floride, je zatvoren u zatvor okruga Pinelas, ali je ubrzo pušten. Kalelova je dala garanciju od 5.000 dolara, a Springer je takođe pušten uz kauciju.

Kalelova je navodno priznala da je učestvovala u seks*alnim odnosima sa svojim psom, možda 30 do 50 puta tokom osam godina, ali je pokušala da krivicu prebaci na psa. “Optužena je priznala da je pas verovatno obavljao oralni se*s nad njom više puta zbog toga što je bio radoznao“, napisali su istražitelji. “Video dokazi pokazuju da pas obavlja oralni se*s nad optuženom, a optužena ne čini nikakve pokrete ili gestove da zaustavi se*sualni čin.

Springer je navodno rekao istražiteljima da se Kalelova “upustila u otprilike 30 do 50 se*sualnih radnji sa psom u vremenskom periodu od osam godina”. To je bilo nakon što ju je pozitivno identifikovao na nekim od snimaka koje je snimio, navode izveštaji. Kalelova je uhapšena zato što se “voljno upustio u se*sualne aktivnosti sa psom u više navrata.”

Njen bivši dečko je navodno snimio “se*sualnu aktivnost” i sačuvao video snimke u fasciklu na fleš disku pod nazivom „XXX S*X Videos Loki“. Nakon hapšenja pas je odveden u lokalnu bolnicu za kućne ljubimce gde je veterinar obavio rutinski pregled i zaključio da životinja nije povređena.

Nisu saopšteni nikakvi detalji otkako je par pušten na slobodu.

 

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit  SERIJA  BALKANSKA BAJKA  na LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/25/balkanska-bajka-1-epizoda-sa-prevodom-video/

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin