Kristina je bila nesrećna u ljubavi, a onda se odlučila na ČUDESAN KORAK: Muškarci se hvataju za glavu…

Brazilski model donjeg veša i influenserka Kristina Galera nedavno se udala za samu sebe ispred katoličke crkve u Sao Paulu u ime “ljubavi prema sebi”, piše Njujork Post.

– Nije me bilo sramota, odlučno sam da stanem ispred crkve. Sama sam se našminkala i napravila frizuru. Svi su gledali u mene jer nisam imala budućeg muža – rekla je Galera o svom venčanju.

Na sebi je imala belu haljinu s velikim dekolteom, a čak je bacila i bidermajer.

Reč je o trendu nazvanom sologamija, u kojem se samci venčavaju sami za sebe, šaljući poruku društvu da im ne treba partner za sreću.

– Većini ljudi se to svidelo i bilo im je zanimljivo da gledaju. Misle da se šalim, ali zapravo sam odlučila da se venčam sama sa sobom! Čak su mi neke žene rekle da će to i one da učine – rekla je Kristina i dodala da joj se udvaralo hiljade muškaraca na Instagramu koji su joj ponudili brak.

– Hvala, momci, ali nisam zainteresirana – bio je njen odgovor na te ponude, a nakon što je rekla “da” sama sebi, muškarci su verovatno ostali još više u neverici.

Ona je istakla da su je na ovu odluku naveli problemi iz prethodnih veza. Kako navodi, “muškarci imaju poteškoća s vernošću i ne žele da se predaju samo jednoj ženi, već ih žele nekoliko u isto vreme”.

– Volim da budem prioritet i ja sam sama sebi prioritet. Nikada se neću razvesti od sebe, ali ako se i pojavi prava ljubav, poželeću da proživim to iskustvo. Staviću partnera na drugo mesto, prvo je uvek rezervirano za mene – objasnila je.

Kristina, koja je odlučila da u novembru ode na medeni mesec u Pariz i London, uverena je da će biti srećna.

– Najzabavniji je bio osećaj ispunjenosti i ponosa što sam se udala sama za sebe. Neću biti razočarana, voleću samu sebe iznad svega i nikad neću izneveriti samu sebe – zaključila je simpatična Brazilka.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin