Krio se od žene: Iskopao tunel do kafane a pogledajte šta je svako veče radio! SUPRUGA BIJESNA

Svaki dan na društvenim mrežama i portalima može da se vide razne situacije koje se dese u svijetu pa skoro svaki sat. Sada nama dolazi priča iz Ujedinjenog Kraljevstva o nekim naporima koje je muškarac uradio da bi se dodvorio svojoj supruzi i dosao do nje.

 

On je imao izvrsnost na svoj način. On je Irski vodoinstater koji je iskopao tunel koji je bio oko 800 metara od njegove spavace sobe pa sve do obliznjeg paba u koji je odlazio.

 

Njemu je trebalo oko 15 godina da dođe do rjesenja i sve je to uspjelo da rijesio dok je gledao jedan film koji mu je dao inspiraciju. ON kaže do ovog ga navelo hrkanje njegove žene koje ga u nekim stvarima izluđivalo.

 

On je 1994. godine gledao film Iskupljenje iz Shawshanka i odlučio je da na ovaj način rijesi hrakenje svoje supruge. Inspirisan filmom poceo je projekat iskopavanja rupe ispod kreveta i to ga je vodilo do obliznjeg bara i tada je sve rijesio.

 

KAda god je zena bila u kupovini on je marljivo radio na tunelu koristeci razne alate, lopate pa cak i busilice za tunele da bi to napravio. Tek 2009 godine je dosao do druge strane i nasao se u zenskom wc-u i praonici odjece. Tokom svog puta zadržao se svoje navike da svako veče ide u bar u 23 i vraćao se kući tek poslije ponoći.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:       INSTAGRAMU   I    FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin