Kresnula se s oženjenim sveštenikom, zaljubila se, a on je ostavio: ŽELIM DA SE OSVETIM POPU, DA LI JE TO GRIJEH?

Kresnula se s oženjenim sveštenikom, zaljubila se, a on je ostavio: ŽELIM DA SE OSVETIM POPU, DA LI JE TO GRIJEH?

 

 

Djevojka iz Njemačke detaljno je opisala kako se prošle godine u Srbiji zaljubila u sveštenika, kao i šta se među njima dogodilo. Anonimna žena sa svima je željela da podijeli svoju šokantnu ljubavnu ispovijest, a mi vam je prenosimo u cjelosti.

Sve je počelo sasvim slučajno. Došla sam iz Njemačke, iz Dizeldorfa, u jedno malo mjesto u Srbiji, i prvi put osjetila da sam zaljubljena, onako, cijelim srcem i bićem. Međutim, nije sve tako idealno u mojoj priči, jer on, ne samo što je oženjen, već i ima djecu.

 

Krajem aprila, stigla sam u svoje rodno mjesto, zbog svadbe rođenog brata. Svadba je bila zakazana za polovinu maja, ja sam došla da pomognem u vezi sa pripremama. Sve je teklo uobičajeno, dok u našu kuću nije ušetao on. Imao je krupne zelene oči koje su me gledale pohotno, visok, crn, oko 40 godina, a mantija koju nosi me je potpuno zbunila.

 

Pitala sam se da li je moguće da mi se dopadne sveštenik? Zašto baš meni to da se desi, da se ja zaljubim na prvi pogled u svešteno lice? U prvi mah sam bježala od toga, sklanjala pogled, ali on je nastavljao da gleda u mene. Upoznali smo se tad, ja sam rekla kako se zovem i to je bio naš prvi susret.

 

Bila sam zbunjena i trudila sam se sve da zaboravim, iako je u meni tinjala vatra. Međutim, kako su pripreme za svadbu tekle, morali smo opet da se sretnemo. Tad mi je prvi put sveštenik rekao da sam lijepa, i meni tek tada nije bilo dobro. Kako običaji nalažu, popili smo neku čašicu rakijice, i onda se pop otvorio.

 

Rekao mi je da se mlad oženio, da je neiživljen i da zbog mantije ne može da spava sa mnom iako bi to najviše želio. Htjela sam da propadnem u zemlju od sramote, ali i od želje da ga dodirnem i poljubim. Zašto se sve ovo meni dešava, pitala sam se.

 

Došao je i dan svadbe, svi su bili na vjenčanju, on je svo vrijeme dok je vjenčavao mog brata i snajku gledao pravo u moje oči i duboki dekolte na mojoj haljini, nije ga bilo briga ni za službu, ni za mantiju.

 

Kad se ceremonija u crkvi završila, krenuo je na svadbu. Ovog puta nije nosio mantiju. Na svadbi se pojavio sa ženom i djecom, ali to ga nije spriječilo da mi priđe i kaže da bi rado spavao sa mnom.

 

Tada sam već bila popila i željela sam isto. U toku večeri nestali smo sa svadbe. Uzeli smo apartman i tu se desilo da prvi put vodimo ljubav. Bilo je nevjerovatno, ne znam da li zbog toga što je tako lijep i zgodan, ili zato što je sve zabranjeno.

Poslije vođenja ljubavi, on me je mazio, ljubio i pričao sa mnom. Sve je to trajalo nekih sat vremena, jer smo morali da se vratimo na svadbu.

 

Poslije toga, viđali smo se dok se ja nisam vratila u Njemačku. Prošlo je skoro dva mjeseca, a on mi je poslao da se kaje zbog našeg odnosa, da je sve bila greška, da on ipak ima ženu koju voli, i posao od kog izdržava djecu. Ja ne znam šta da radim, jer sam zaljubljena, malo bih mu se osvetila, ali ipak ne smijem, jer već je dovoljno grijeha učinjeno. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin