KRAGUJEVČANKA “PODMIRUJE” CIJELI KOMŠILUK – ŠTA me BRIGA NIJE SAPUN da se POTROŠI kad su IM ŽENE SMOTANE

Sajt ikragujevac.com prenio je pismo žene koja tvrdi da je ljubavnica mnogim muškarcima u jednom šumadijskom selu pored Kragujevca. Ona navodi da kod nje dolaze oženjeni muškarci jer kod kuće nemaju intimne odnose.

“Bojim se samo ako njihove žene saznaju, svjesna sam da će mi doći glave ali ne mogu ovome da odolim. Ja im nisam kriva što su nesposobne da vode računa o svojim muževima”, priča žena koja ima odnose sa polovinom muškaraca u selu i nastavlja:

“Prvo sam u aferu krenula samo sa jednim. Često je dolazio kod mene po ono što nije imao kod kuće i rado sam mu to pružala s obzirom da sam mlada i slobodna. Razglasio je po selu ostalim muškarcima i uskoro su se svi zainteresovali za mene”, napisala je ova anonimna ljubavnica.

Navodno, ona ih je na početku teška srca odbijala, ali je kasnije ipak odlučila da im udovolji, “kada već njihove žene neće”.

Ima starijih i mlađih, najbolji su mi oni u srednjim godinama. Pored njih se osjećam kao kraljica cijelog tog sela i mislim da mi nijedna od tih žena nije ravna niti će ikad biti”, navodi u ispovijesti ova žena.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit  SERIJA  IZMEĐU SVETA I MENE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/category/izmedu-sveta-i-mene/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin