Konstraktu optužili da PODRŽAVA rusku operaciju u Ukrajini: “SKLANJAJTE ove slike” (FOTO)

Na zvaničnom evrovizijskom Tviter nalogu RTS-a objavljene su fotografije Ane Đurić Konstrakte, naše ovogodišnje predstavnice na “Evroviziji” u Torinu, kao čestitka za vaskršnje praznike.

Ipak, praznična poruka i originalna pojava naše pevačice pali su u drugi plan zbog politike, i mnogi su ih protumačili kao provokaciju.

Naime, ljudi su kao problem videli stočiće na koje su položena vaskršnja jaja i Konstraktin lavor.

Kako se navodi, nameštaj liči na latinično slovo “Z”, slovo koje je postalo zabranjeno u mnogim zemljama Evrope zato što su ruska vojna vozila u Ukrajini označena tim znakom.

Mnogi korisnici društvenih mreža su to shvatili kao provokaciju, iako se sama Konstrakta nije bavila politikom niti davala bilo kakve izjave na tu temu.

– Ko je sastavio stočiće sa slovom Z u jeku ruske agresije na Ukrajinu? Njeni ili vaši privatni politički stavovi su jedno, ali ovde predstavlja celu Srbiju. Sklanjajte ove slike sa zvaničnog naloga, pa makar bila i slučajnost – glasio je jedan od komentara.

Neki čak misle da će se Srbiji ovo “obiti o glavu” na predstojećem muzičkom takmičenju:

“Kad vas izbace sa Evrovizije onda ćete da se udarate u glavu”, “E sad fino suspenzija”, “Isecite ove stolove ili brišite”, “Ovo je provokacija Evrope!!! Skroz bi bilo ok da nas ne prime na takmicenje!”, samo su neki od komentara besnih “tviteraša”.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin