KONOBARICA ANKICA radila u SEOSKOJ BIRTIJI pa NEVJERNOM RADOSLAVU UNIŠTILA BRAK: Zaboravila NAOČARE da ponese pa POMJEŠALA ženu I LJUBAVNICU – A tek ONDA nastaje KURŠLUS (VIDEO)

Nena je ispričala kako je nehotice pobrkala ljubavnicu i suprugu jednog redovnog gosta

Nedavno je podelila neprijatnu situaciju sa posla, a kada su ljudi shvatili o čemu se radi, besomučno su počeli da  prenose priču

Naime, baka je ispričala kako je sasvim slučajno otkrila preljubu jednog muškarca njegovoj ženi, inače gosta u birtiji u kojoj radi.

Ona je objasnila kako konobariše  kao ispomoć u jednom restoranu duže vreme i svake srede u isto vreme za isti sto je dolazio jedan par koji je usluživala. Muškarac bi uvek došao prvi, a nakon 15 minuta pridružila bi mu se i žena.

– Bilo je vrlo jasno da njih dvoje imaju aferu, ponašanje ih je jednostavno odavalo. Oboje su nosili burme i rekli su mi kako su samo prijatelji – navela je i dodala da su se njihovi susreti u restoranu odvijali svake srede nekoliko uzastopnih meseci.

U svom drugom videu konobarica je nastavila priču i rekla kako je jednog petka na posao zaboravila da ponese naočare, pa nije baš dobro videla. Isti čovek koji je ranije dolazio sa ljubavnicom, ovoga puta se pojavio sa svojom suprugom za koju tvrdi da jako liči na njegovu “prijateljicu”.

Zato je upitala par da li će naručiti isto što i uvek sa jelovnika, a kada ju je muškarac ignorisao, ponovo je postavila isto pitanje, sve dok njegova supruga nije shvatila da je reč o aferi.

Tu je nastala svađa zbog koje joj je bilo jako neprijatno, ali  gosti koji su bili u birtiji brzo su je utešili komentarima u kojima su joj poručivali da “nije kriva što je muškarac obe žene dovodio u isti kafanu (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin