Konačno u MEĐUNOŽJU: Sad se oseća kao pravi muškarac, a evo gde mu se ranije nalazio POLNI organ (FOTO)

Malkolm Mekdonald (47) iz Tetforda u Norfolku konačno je dobio nazad svoj p*nis koji je otpao u toaletu. Naime, on mu je nakon te tragedije bio pričvršćen za ruku šest godina, piše britanski San.

Malkolm je kazao da je njegova noćna mora napokon završena kada su mu ga lekari vratili u međunožje.

– Operacija je trajala devet sati. Prva stvar koju sam nakon nje učinio, bila je da sam pogledao prema dole i pomislio: “Ovoga puta su to dobro uradili. Opet se osećam kao pravi muškarac – rekao je.

Malkolmu je zbog teške infekcije krvi 2010. godine jednog kobnog dana otpao p*nis. Profesor Dejvid Ralf u bolnici u Londonu tada mu je napravio novi koji je trebalo da mu bude pričvršćen na međunožje 2015. godine, no zbog nedostatka kiseonika u krvi privremeno mu je stavljen na ruku.

Nakon toga iz bolnice su još par puta odgodili operaciju presađivanja p*nisa, a onda je stigla i pandemija koronavirusa. Malkolmov život sve je to okrenulo naglavačke.

Primera radi, jedna starija gospođa Malkolma je zamolila da joj dohvati nešto s gornje police u marketu, a njegov p*nis je ispao iz rukava i ukazao se pored njene glave.

 

– To je nešto što treba da prepričate unucima. Zar ne? – istakao je Malkolm u dokumentarcu koji se emituje na Channelu 4.

Malkolmov polni organ napravljen je od mesa njegove ruke, a to će mu omogućiti da oseća nadražaje iz okoline. On će u skrotumu imati pumpicu kako bi p*nis mogao da se napuni krvlju kada želi da ima s*ks.

– Ovo bi mogla da bude prekretnica u mom životu. Moja sreća do sada nije bila previše dobra, ali sad će se sve to promeniti. Možete li zamisliti šest godina svog života s p*nisom koji vam se ljulja na ruci? Bila je to noćna mora, ali sada je prošla – rekao je Malkolm.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin