KONAČNO u javnosti se pojavio bivši suprug Done Ares! On se nije pojavio ni na sahrani, na njenom ZADNJEM ISPRAĆAJU (TUGA)

Prošlo je više od pola desetljeca kako smo mi ostali bez velike zvijezde bez Azre Kolakovića koju inače svi znaju kao Dona Ares. Ona je tokom života borila se sa raznim situacijama ali teška bolest je nju dovela do toga da bude hrabra i da svima koji vode bitku kao ona bude vjetar u ledja.

 

Moramo da kažemo da je na razne načine ostavila dubok tran u nama i da je svojim borbom probudila kod svih naših velikih emocija.

 

U zadnjim trenucima pa čak i dok je sahrana bila Javid inaće njen suprug je bio odsutan. Od tada se rijetko pojavljivao u javnosti nismo mogli da čujemo o njemu ništa. On je godinama radio sa velikim brojem estradnih ličnosti, a onda je on podigao veliku pažnju kada je odradio jedan intervju gdje je govorio o svojoj supruzi Dona Ares njihovom životu.

 

Tokom svoje karijere on je napravio zaista dobre pjesme, imao sam sposobnost da predvidi i uspjeh svojih pjesama, pri čemu se ni jednom nije pokazao da je napravio grešku.

 

Unatoc tome nikada nije otkrio radi cega se desio nesporazum sa Donom pa ni u godinama nakon sto je ona otisla. Ali jednom je izrazio uvjerenje da ona u srcu nije imala zle namjere da jednostavno nije bilo jače od nje.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:          INSTAGRAMU          I          FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin