Komšinica vragolanka: ŠTA DA RADIM, ZAVODI ME, JA SAM SOLO, ONA UDATA!

Komšinica vragolanka: ŠTA DA RADIM, ZAVODI ME, JA SAM SOLO, ONA UDATA!

 

“Igram opasnu igru sa komšinicom. Imali smo nekoliko strastvenih poljubaca i trudim se da odolim da ne upadnem u aferu, ali mislim da nisam dovoljno jak”, započeo je priču jedan Britanac.

On je poslao pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders. Opisao situaciju u kojoj se nalazi i zamolio je za savjet. Naglasio je da je singl i da ima 37 godina, kao i da se doselio nazad kod mame kada je izgubio posao.

 

“Mama jedva da živi tri godine tamo, tako da jedva da poznajem njene komšije, ali smo ćaskali preko ograde tokom pandemije. Komšije imaju troje djece. On ima 42, a ona 40 godina”, napisao je.

“U subotu popodne, dok je njen muž radio, a djeca bila kod prijatelja, ponudila mi je pivo. Dok mi ga je dodavala, poljubila me je. Bio sam iznenađen, ali sam odreagovao instiktivno i uzvratio sam joj poljubac i uzbudio sam se. Mislim da je u pitanju uzbuđenje zbog nečega što je jako opasno. Onda je ona rekla da je to mjesecima željela da uradi”, napisao je on.

 

“Brinulo me je da će me mama vidjeti, pa sam, nakon kratkog ćaskanja, ušao unutra. Mama je gledala tv i nije imala pojma šta sam radio napolju. Nekoliko nedelja kasnije, naletio sam na komšinicu u baru i tada mi je na uvo šapnula da je željela više. Rekla mi je da je njihov brak gotov i da više nemaju se*s. Kaže da mu nikada nije oprostila na tome što je insistirao da poklone njenu mačku, jer je preglasno mjaukala”, kaže muškarac.

 

“Te noći smo smo se iskrali u zadnji dio bara da se mazimo. Ova žena je ozbiljno zgodna. Vidjela me je u najgorem izdanju, kako kosim travu, ili kako mamuran sjedim na stepenicama, a ipak joj se dopadam. Nedjeljama se dopisujemo. Upravo mi je rekla da njena porodica za vikend odlazi van grada, ali da ona zbog posla neće moći i želi da ja dođem kod nje. Šta da radim?”, upitao je muškarac.

 

“Nemojte ići. Zakomplikovaćete svoj život i veoma ćete otežati stvari svojoj mami, ako se bude pročulo za vas. Ako je brak te žene gotov, na njoj je da riješi tu situaciju, a ne da iz nje bježi tako što će uskočiti u krevet sa vama. Ako nastavi da vas zove da dođete, recite joj da ne uništavate tuđe brakove i da vas ne zanima ni da sada počnete. Ohrabrite je da ode na savjetovanje za parove zajedno sa suprugom, ako su stvari toliko loše”, odgovorila je Deidre. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin