KOMŠIJE ZAKLANE STARICE U STRAHU: Novi detalji stravičnog zločina u Apatinu, unuka ostala bez ikoga

Bosiljka M. (83) pronađena je mrtva danas pre podne u svojoj kući u Apatinu.

Prema informacijama iz izvora bliskih istrazi, nesrećna žena je zaklana nožem, a po razbacanim stvarima po celoj kući pretpostavlja se da je motiv ovog zločina razbojništvo.

Baka Bosiljka je živela sa unukom Jelenom, koja je u to vreme bila na poslu.

– Unuka odlazi rano na posao i, iako je baka u to doba budna, uvek za sobom zaključa kuću. Zločin je otkrila komšinica sa kojom baka svako pre podne pije kafu. Kada je videla da je nema, komšinica je otišla da vidi šta je sa njom i zatekla jeziv prizor – sve stvari ispremetane i bakino telo u krvi, prekriveno ćebadima – navodi naš izvor iz istrage.

Apatin, starica, ubistvo
FOTO: J.M.
Ubistvo se dogodilo tokom prepodneva, a niko od komšija nije primetio ništa neobično.

– Dan je bio relativno topao, izlazila sam u dvorište, ali ništa nisam ni čula ni videla. Svi smo u šoku da se ovako nešto može dogodili u ovom malom gradu, ali i u strahu jer se počinilac još uvek šeta slobodno. Nadam se da će biti brzo otkriven i smešten na dugogodišnju robiju zbog ovog strašnog zločina – kaže jedna od komšinica nesrećne bake Bosiljke.

– Strašno je i pomisliti kakvu je smrt imala. Ona je bila krhka starica, oko 150 cm visoka i teška oko 40 kg, bistra, ali poluslepa. Inače, imala je vrlo težak život, posebno poslednju deceniju, u kojoj je izgubila najrođenije, sina, supruga i snaju.

Ostala joj je samo unuka. Do tada je bila vesela žena, volela život, šalu, puno je čitala i bila je vrlo inteligentna starica. Zar su morali ovako svirepo da je ubiju? Izuzetno mi je žao i nje, ali i njene unuke koja je sada ostala sama na svetu – kroz jecaje priča bliska bakina rođaka.

Na tvrdnje da je baka prodala kuću sa apartmanima u Crnoj Gori kaže da to nije istina, te da nije imala nikakav veliki novac, što je verovatno i razljutilo razbojnika. S obzirom na to da je zločin počinjen usred dana, pretpostavlja se da je baka poznavala ubicu i pustila ga u kuću.

Po izvoru bliskom istrazi, razbojnik nije pronašao očekivani plen, odneo je tek nešto malo novca koji je bio u kući.

Telo ubijene starice poslato je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu. Policija intenzivno traga za počiniocem.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *