Komšije u šoku nakon stravičnog napada vlasničkog psa na devojčicu (4): “Svi smo ga mazili, nije bio agresivan”

Devojčica je navodno sa dedom, čiji je sin vlasnik psa, ušla u dvorište da ga nahrani

 

 

Žitelji Doljanske ulice u Sremčici u šoku su nakon stravičnog incidenta kada je vlasnički pas, belgijski ovčar napao devojčicu (4) teško je povredivši.

Ne mogu da poveruju da je pas, koji je inače uvek bio miran, ovako napao devojčicu koja mu nije ni nepoznata, pošto je njegov vlasnik njen ujak.

– Pas je bio u dvorištu, prolaznici su ga čak povremeno mazili jer svi znamo koliko je dobar. Nikada ni prema kome nije pokazao da je agresivan i da bi možda nekog napao, kaže za Blic jedan od komšija.

Devojčica je navodno sa dedom, čiji je sin vlasnik psa, ušla u dvorište da ga nahrani, ali ju je on napao i ščepao zubima, vukući je tako po dvorištu.

Deda je jedva nekako uspeo da unuku istrgne iz čeljusti razjarenog psa i roditelji su je odmah prevezli u Tiršovu gde je operisana. Operacija je trajala više sati, ali je devojčica, za sada, stabilnog stanja.

Meštani Sremčice dobro poznaju porodicu i o njima imaju samo reči hvale. Dodaju da su vodili računa o psu i da nije bio zapušten.

– Svi ovde imamo pse jer imamo dvorišta. Isto tako i oni. Imaju veliko dvorište, pored i magacin, pas je tu da čuva kuću. Nikada ga nismo videli na ulici, uvek je bio u dvorištu, a svi znamo koliko voli da se mazi pa smo često kada smo u prolazu zastajali kako bi ga pomazili. Odlika tog psa nije da bude agresivan, već suprotno, kaže sagovornik Blica.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin