Komšije teško ranjenog Nemanje progovorile o MOTIVU pucnjave: Pomenule devojku i ZAKOPANO oružje

Nemanjina devojka pozvala je Hitnu pomoć i policiju

 

Nemanja S. koji je sinoć teško ranjen u pucnjavi koja se dogodila u Ulici Podavalska u beogradskom naselju Resnik, prema rečima komšija bio je veoma problematičan mladić.

– Čuli smo da se odavno bavi prodajom narkotika i da je često upadao u probleme – kažu komšije i dodaju:

 

– Nemanju je sinoć izrešetao napadač, navodno dok je izlazio iz kola. Počeo je da jauče i doziva pomoć, a onda pao pokraj kola.

Izvor dodaje da je zatim Nemanjina devojka pozvala Hitnu pomoć i policiju.

– Devojka sa kojom je Nemanja navodno u dugoj vezi pozvala policiju i Hitnu pomoć i oni su ga prevezli u Urgentni centar – kaže jedan od meštana i dodaje:

– Čuli smo nekih sedam ili osam hitaca, a on je izrešetan sa četri metka. Mislimo da je neko hteo da ga ubije i da to nije samo opomena – kaže komšija i nastavlja:

– Da je bila opomena, gađali bi ga u noge, a ne ovako izrešetali ga celom dužinom leđa.

On kaže da su mogući motiv verovatno narkotici.

– Nemanja je u kraju poznat kao diler i nije isključeno da ima neke veze s tim, a postoji i mogućnost da je u pitanju prevlast na tržištu – kaže izvor i dodaje da su Nemanja i njegova devojka imali probleme.

– Dok su bili na moru, policija je upala u dvorište kod nje, tu gde je i ranjen i tada su mu našli zakopano oružje. Navodno je njena sestra prijavila tada policiji da je Nemanja pretukao dok su bili na moru, a po dolasku u Beograd, ona je rekla da je oružje njeno i protiv nje se vodi postupak – kaže izvor iz istrage.

Komšije navode da je Nemanjina devojka bila u rijalitiju.

– Nemanja, njegova devojka, ali i cela njena porodica su problematični. Često se čuje buka iz njihovog dvorišta i policija je svako malo kod njih i raspituje se kod komšija.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin