Komšije koje su pušile na terasi VIDELE SVE: Evo šta se dešavalo pre ZLOČINA koji je potresao Srbiju

Kriminolog Dobrivoje Radovanović u razgovoru za Objektiv kaže da ne veruje da je ceo zločin mogla izvesti samo jedna osoba

 

Ni peti dan nakon što je pronađeno beživotno telo Biljane Stojanović (38) u Velikim Trnjanima kod Leskovca, nimalo nije jasnije šta se tačno događalo u tom porodičnom domaćinstvu nakon 6. maja 2019. godine, kada je, navodno, njen suprug Ivan Stojanović (40) poslednji put viđen živ.

 

Leskovačko Više tužilaštvo oglasilo se u petak navodeći da je pokrenulo istragu teškog ubistva muškarca koji se i dalje vodi kao neidentifikovan, a za koga se zasad samo veruje da je Ivan.

 

Naime, čekaju se nalazi sa obdukcije i DNK veštačenje tela. Zasad se spekuliše da je Biljana supruga Ivana ubila oruđem sa sečivom, najverovatnije sekirom, a njegovo telo potom ubacilau bure i zabetonirala ga u jednoj od pomoćnih prostorija na porodičnom imanju.

 

ZATARABLjENA VRATA

 

Sekira za koju se sumnja da je bila korišćena u zločinu navodno je pronađena u najlonskoj kesi na tavanu kuće.

 

– U ponedeljak će se raditi provera u kući, da li je tamo ubijen i, ako jeste, u kojoj prostoriji. Ivanovo telo je pronađeno u čučećem položaju, a verovatno zbog betona, nije otpao nijedan deo tela iako se tu nalazilo tri godine.

 

Kada je skinut malter, videle su se povrede sečivom po celom telu – naveo je izvor našeg lista. Enigma okružuje i način na koji je nađeno Biljanino telo. Prema priči rođaka, vrata na prostoriji u kojoj je zatečena bila su zatvorena nekim predmetom sa spoljne strane.

 

LjUBAVNIK I DALjE POD SUMNjOM

 

Kriminolog Dobrivoje Radovanović u razgovoru za Objektiv kaže da ne veruje da je ceo zločin mogla izvesti samo jedna osoba.

 

– Kako sam video, prema prvim pretpostavkama, ona ga je navodno ubila. Iz mog dugogodišnjeg iskustva, smatram da ona nikako nije mogla sama to da uradi, da ga tako spakuje, a posebno ne da stavi te blokove od betona, cigle, šta god da je bilo. To nije mogla sama da nazida.

 

Organi reda ovo moraju mnogo dobro da ispitaju jer se tu krije nešto – kaže sagovornik Objektiva i dodaje da to što je Aleksandar Lazarević, Biljanin ljubavnik, prošao poligraf ništa ne znači, odnosno, ne oslobađa ga sumnje.

 

MOTIV ZNA TREĆA OSOBA

 

Ovaj slučaj je, smatra Radovanović, mnogo više od “običnog” zločina.

 

– Tu je motiv vrlo zapetljan. Mislim da je imala jako dobrog pomagača. Definitivno je iskoristila naivnost okoline, a pogotovu rođenog brata svog supruga i njegovih roditelja.

 

Izuzetno mi je čudno i nemoguće da oni nisu proverili šta je stvarno s njim, zašto ne može da se javi, o čemu se tu stvarno radi. Tu se nešto krije, tu postoji treća osoba koja sve zna, a koja krije istinu – zaključio je Radovanović.

 

PRIČA O OTMICI

Da misterija bude veća, iz sela je procurila priča da je Biljana tri dana pre nego što je zatečena mrtva bila – oteta.

 

– Komšija i komšinica koji su uveče pušili cigarete na terasi videli su Biljanu kako stoji na raskrsnici i čeka. Onda je naišla jedna limuzina, ali zbog mraka nisu mogli da vide koji je automobil, kao ni tablice.

 

Ona je prišla i tu je došlo do rasprave. Počeli su da se svađaju i na silu je, navodno, uvučena u kola. Počela je da viče: „Ne, ne, pustite me” – ispričao je medijima jedan od komšija.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin